MY KTEO

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Το πάρκινγκ της ΕΡΤ δεν χωράει άλλα αυτοκίνητα πλέον - "Παρτύ" υψηλόμισθων συμβασιούχων


Συμβάσεις επί συμβάσεων στην ΕΡΤ, οι προσλήψεις δίνουν και παίρνουν, πρέπει να βγαίνει μηνιαίο δελτίο προσλήψεων πλέον γιατί χάνουμε το μέτρημα. «Σήμερα φτάνοντας στο γραφείο μέχρι να κάτσω στη θέση μου είδα περίπου 25-30 άτομα. Δυο κλητήρες και τους υπαλλήλους στο κυλικείο ήξερα! Ολοι οι άλλοι νέες φάτσες και οι περισσότεροι, γαλάζια παιδαρέλια» μας λέει άνθρωπος της ΕΡΤ.

Και συνεχίζει, κάνοντας μαύρο χιούμορ: «Το πάρκινγκ της ΕΡΤ δεν χωράει άλλα αυτοκίνητα πλέον. Υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους απέναντι στο Lidl». Δίκιο έχει. Φτάσαμε στο σημείο οι συμβασιούχοι να παίρνουν περισσότερα από τους υπαλλήλους στη Δημόσια Τηλεόραση, με αποτέλεσμα σε κάποια τμήματα οι μόνιμοι να είναι στα κάγκελα. «Να βάλουν αυτούς να κάνουν τις δουλειές», διαμαρτύρονται.

Με μια γρήγορη ματιά στη «Διαύγεια» εντοπίσαμε τα παρακάτω, μόνο για τον μήνα Νοέμβριο:

■ Αθλητικό δημοσιογράφο για παρουσίαση αθλητικής εκπομπής. (3.100 €)

■ Μοντέρ (ψηφιακής, μη γραμμικής επεξεργασίας εικόνας/ήχου) ή τεχνικούς εφαρμογών πληροφορικής και πολυμέσων, για παραγωγή, επεξεργασία και υποστήριξη πολυμεσικού περιεχομένου για την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ (ERTFLIX) με πρόγραμμα της ΕΡΤ3. (3.000 €)

■ Υπεύθυνο για την επίβλεψη και επεξεργασία videos και trailers για τη διαφημιστική προβολή των αθλητικών προγραμμάτων της ΕΡΤ. (2.200 €)

■ Υπεύθυνο για την επίβλεψη και επεξεργασία videos και trailers για τη διαφημιστική προβολή των Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων της ΕΡΤ. (2.200 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής σειράς μυθοπλασίας (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεσης σεναρίου, γυρισμάτων κ.λπ.), καθώς και για άλλες τυχόν μυθοπλασίες. (1.300 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής μιας ψυχαγωγικής εκπομπής (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεση σεναρίου-σκαλέτας, γυρισμάτων κ.λπ.), καθώς και για άλλες τυχόν ψυχαγωγικές εκπομπές. (1.300 €)

■ Υπεύθυνους (δύο) για την παρακολούθηση και επιμέλεια της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής σειράς ντοκιμαντέρ-εκπομπής (προετοιμασία, έναρξη και παρακολούθηση εκτέλεσης σεναρίου, γυρισμάτων κ.λπ.) καθώς και άλλες τυχόν σειρές ντοκιμαντέρ-εκπομπών. (2.600 €)

■ Υπεύθυνο για την παρακολούθηση της εξελεγκτικής διαδικασίας παραγωγής των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων, του Τμήματος Μυθοπλασίας και Ψυχαγωγίας. (2.100 €).

■ Δημοσιογράφο-ρεπόρτερ, για το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία για το Τμήμα Περιφερειακής Ενημέρωσης και Ρεπορτάζ καθώς και για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1. (3.600 €)

■ Για το έργο της παραγωγής της εκπομπής με τίτλο «ΚΥΨΕΛΗ» (που θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ2), καθώς και της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων: βοηθό σκηνοθέτη, Συντονιστή σκηνής, 1 άτομο για τη μίξη εικόνας, 1 άτομο για τη ρύθμιση εικόνας, ηχολήπτη, βοηθό ηχολήπτη, οπερατέρ, φροντιστή. (11.017 €)

■ Υπεύθυνο για τη μουσική επιμέλεια των ραδιοφωνικών προγραμμάτων των σταθμών της ΕΡΤ3 (9.58FM & 102FM) και τη δημιουργία playlist, καθώς και της προβολής τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους. (2.250 €)

■ Δημοσιογράφο-ρεπόρτερ, για το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία για το Τμήμα Περιφερειακής Ενημέρωσης και Ρεπορτάζ. (3.400 €)

■ Δημοσιογράφο-αρχισυντάκτη, για την παραγωγή και αρχισυνταξία των ενημερωτικών εκπομπών

■ Δημοσιογράφο-αρχισυντάκτη, για την αρχισυνταξία του Γραφείου Ρεπορτάζ.



efsyn.gr