MY KTEO

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Χαλκίδα: Έδεσαν το δίχτυ σε καρέκλα γιατί δεν υπήρχε σήμανση ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω έργων του φυσικού αερίου- Κάτοικοι ζητούν από το Δήμο να παρέμβει


Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στη Χαλκίδα. Στην οδό Εθνικής Συμφιλίωσης, στο δρόμο πάνω από την πλαζ Κουρέντι εκτελούνται έργα φυσικού αερίου. Σε κάθε γωνία υπάρχουν τεράστιες τρύπες και προστατευτικά δίχτυα. Στο τέλος της Εθνικής Συμφιλίωσης ο δρόμος είναι κλειστός γιατί εκτελούνται και εκεί έργα.

 Όμως δεν υπάρχει κάποια προειδοποιητική σήμανση, με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα αυτοκίνητα και μηχανάκια να μπαίνουν στο σημείο που στενεύει ο δρόμος να σταματούν απότομα αφού ο δρόμος είναι κλειστός και να κάνουν όπισθεν για να στρίψουν στην οδό Αγγελέτου. 

Η ταλαιπωρία των οχημάτων συνεχίστηκε μέχρι τις 8 το βράδυ, ώσπου κάτοικοι της περιοχής, προφανώς, για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, πήραν μία …καρέκλα, ξεδίπλωσαν το προστατευτικό δίχτυ που υπήρχε στη γωνία και το έδεσαν στην καρέκλα! 

Καταστάσεις τριτοκοσμικές και τα έργα φυσικού αερίου έχουν καταντήσει Μαριούπολη την περιοχή Κουρέντι και Παπαθανασίου, σε σημεία από όπου έχει περάσει εδώ και καιρό το φυσικό αέριο ο δρόμος είναι ακόμα με χαλίκια και κάτοικοι με καταγγελία τους στο Eviatop ζητούν από το Δήμο Χαλκιδέων να παρέμβει, σε διαφορετική περίπτωση, όπως δηλώνουν θα πάνε στον Εισαγγελέα.