MY KTEO

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Σεξ το καλοκαίρι: 4+1 τρικ για να μην «σκάσετε» από τη ζέστη


 Για να απολαμβάνετε το σεξ και το καλοκαίρι, χρησιμοποιείστε κάποιο από τα παρακάτω τρικ.

Το σεξ είναι «καυτή υπόθεση». Καμιά φορά, όμως, γίνεται υπερβολικά καυτό. Κάθε καλοκαίρι, χρειάζεσαι διαλείμματα κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί η ζέστη είναι ανυπόφορη. Ο ιδρώτας κάνει ανυπόφορη την κατάσταση και μπορεί να μετατρέψει μία θεωρητικά ωραία βραδιά σε εφιάλτη.

 

Αν θες να απολαύσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο σεξ, σου παραθέτουμε ορισμένα πράγματα για να παραμείνεις δροσερός εσύ και ο σύντροφος σου, όταν τα πράγματα ζεσταίνονται.

 

1.Δρόσισε την κρεβατοκάμαρα

 

Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις δροσερή την κρεβατοκάμαρα. Οι κουρτίνες που είναι αρκετά βαριές ώστε να μπλοκάρουν το φως του ήλιου μπορούν να σας βοηθήσουν να μην μετατραπεί το δωμάτιό σας σε σάουνα.

 

Η αγορά ενός ανεμιστήρα και η χρήση ενός ανεμιστήρα οροφής, εάν έχετε, μπορεί επίσης να κάνει μεγάλη διαφορά. Η καλύτερη λύση φυσικά είναι ένα κλιματιστικό, που μπορεί να κρατήσει το δωμάτιο στη σωστή θερμοκρασία

 

2. Χρησιμοποιήστε το ντους σας

 

Το να κάνετε ένα κρύο ντους πριν το σεξ μπορεί να σας δροσίσει και ακόμη και να σας κάνει να λαχταράτε τη ζέστη στην οποία πρόκειται να βρεθείτε. Επιπλέον, θα είστε φρέσκοι και καθαροί, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας προτού γδυθείτε.

 

Κάνε και ένα ντους αφού τελειώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δροσιστείτε αφού ζεσταθείτε και ιδρώσετε. Ακόμα καλύτερα, κάντε σεξ στο ντους. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το νερό είναι χλιαρό για αυτό γιατί το κρύο νερό θα σας κάνει να θέλετε να πηδήξετε έξω

 

3. Κάντε σεξ τις πιο δροσερές ώρες της ημέρας

 

Εάν μπορείτε να το προγραμματίσετε, δοκιμάστε να κάνετε σεξ νωρίτερα την ημέρα - κατά προτίμηση το πρωί ή αργά το βράδυ, όταν η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλά.

 

4. Γδυθείτε πριν ξαπλώσετε

 

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βγάλετε τα ρούχα του συντρόφου σας την ώρα του σεξ αλλά το καλοκαίρι αυτή η διαδικασία είναι δυσάρεστη. Μέχρι να γδύσετε το σύντροφο σας, πιθανότατα θα έχετε ιδρώσει. Επομένως, γδυθείτε πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι.

 

5. Επιχειρείστε στάσεις που δεν περιλαμβάνουν επαφές

 

Μείνετε μακριά από το ιεραποστολικό. Αντίθετα, επιμείνετε σε θέσεις που απαιτούν όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με το σώμα. Το Doggy-style είναι μια καλή επιλογή γιατί έχετε όλη τη διείσδυση χωρίς όλο αυτό το τρίψιμο του δέρματος, την τριβή και τον ιδρώτα. Το σεξ είναι ήδη μια προπόνηση cardio. Μην προσθέτετε περιττή ζεστασιά.