MY KTEO

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Η Μενεγάκη απασφάλισε και πέταξε χοντρά καρφιά: Όταν ήρθε η δική τους ώρα να χωρίσουν...


Τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη ζωή της ως παιδί χωρισμένων γονιών, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα έφτασε στο θέμα του χωρισμού και τους λεπτούς χειρισμούς που απαιτούνται όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση. Επιπλέον, αναφέρθηκαν και στις σχέσεις που μπορεί να κρατούν μεταξύ τους πρώην ζευγάρια.

Στο τέλος της συζήτησης η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί με τον δικό της τρόπο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα όλο νόημα, αναφερόμενη προφανώς σε σχόλια που είχαν το 2010 για το δικό της χωρισμό, από άτομα που μετέπειτα χώρισαν και εκείνα.

Η «μπηχτή» της Ελένης Μενεγάκη
«Πάντως εγώ έχω ακούσει με τα αυτιά μου ανθρώπους, που πολλοί τους έχουμε ακούσει, να κρίνουν άλλα ζευγάρια που χώρισαν και τι κάνουν στη μετέπειτα ζωή τους με τον νέο σύντροφο και τα παιδιά. Και όταν ήρθε η δικιά τους ώρα να χωρίσουν, δεν ακούσαμε δηλώσεις. Τελεία και πάω στο επόμενο θέμα» είπε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Το μήνυμα άλλωστε εστάλη.


iefimerida.gr