MY KTEO

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη σήμερα στην κριτική από ότι συνήθως, αλλά δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, μπορεί να διαπιστώσεις ότι αυτό σε παρακινεί να προχωρήσεις σε ένα πιο αυθεντικό μονοπάτι. Ευτυχώς η όψη Ήλιου – Χείρωνα επηρεάζει την ημέρα και βοηθά στην εξισορρόπηση των πραγμάτων. Οι πιο μοναδικές και πολύτιμες ιδιότητές σου λαμβάνονται υπόψη. Για παράδειγμα οι άλλοι μπορούν να εκτιμήσουν τη σοφή συμβουλή σου και οι επικοινωνίες σου να είναι πιο θερμές.

Ταύρος
Η ενέργεια μπορεί να είναι χαμηλή σε σημεία και οι ευθύνες να είναι πιο βαριές από το συνηθισμένο. Τα πράγματα μπορεί να μην ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σου, αλλά καθώς η μέρα προχωρά το ίδιο ισχύει και για τη διάθεσή σου, με μια πλευρά του Ήλιου – Χείρωνα στο παιχνίδι. Βρίσκεις περισσότερη ικανοποίηση μέσα από τη δουλειά ή τα έργα σου και τα ένστικτά σου για χρήματα είναι ισχυρά.

Δίδυμοι
Οι διαφορές απόψεων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές σήμερα, καθώς έχεις επενδύσει περισσότερο από ότι συνήθως. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μια όψη του Ήλιου με τον Χείρωνα εξομαλύνει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα μπορείς να βρεις εύκολη και φυσική έκφραση και με μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού να είσαι στα καλύτερά σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και αφέσου στο ανάλαφρο παιχνίδι του έρωτα, εάν είσαι μόνη.

Καρκίνος
Μπορεί να παλέψεις με ανταγωνιστικές ανάγκες σήμερα και οι ευθύνες να σου φανούν πιο βαριές από ότι συνήθως. Ευτυχώς επωφελείσαι από μια όψη του Ήλιου με τον Χείρωνα και είναι καλό να χτίσεις γέφυρες και να κάνεις συνδέσεις. Το να μοιραστείς κάτι προσωπικό με έναν φίλο ή να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να σε βοηθήσει να γιατρέψεις και να εδραιώσεις έναν δεσμό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις την εμπειρία, την εσωτερική δύναμη και τη σοφία και να τις αξιοποιήσεις για καλό σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια.

Λέων
Τις ευθύνες προς τους άλλους τις αισθάνεσαι πιο βαριές σήμερα, ωστόσο μια διέλευση του Ήλιου με τον Χείρωνα που επηρεάζει την ημέρα, σε βοηθά να επιλύσεις προβλήματα και να δεθείς με άλλους -ιδιαίτερα με φίλους. Ευτυχώς οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι και ανοιχτοί στην επίλυση συγκρούσεων και ίσως το πιο σημαντικό, έχουν περισσότερο θάρρος να παραδεχτούν τα τρωτά σημεία. Όταν οι άλλοι πιστεύουν σε σένα παίρνεις καλύτερες αποφάσεις και κάνεις σωστότερες επιλογές.

Παρθένος
Λαχταράς περισσότερη ξεκούραση και τεμπελιά σήμερα, αλλά υπάρχουν ευθύνες. Ωστόσο τα θέματα που αφορούν σε οικονομικά και καριέρα, στην υποστήριξη και τη φήμη πάνε καλά, καθώς οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου. Η διορατικότητά σου σε βοηθά στην εστίαση στους ευρύτερους, πιο θετικούς στόχους και στα όνειρα. Σε βοηθά επίσης να ανακουφιστείς από το άγχος. Η ερωτική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζυγός
Οι ευθύνες μπορεί να είναι πιο έντονες στο μυαλό σου σήμερα και να σε βαραίνουν περισσότερο. Ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα τίθεται σε ισχύ και οι ενέργειες είναι θετικές, ευγενικές και ανοιχτές. Μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα σχέσης ή να διορθώσεις μια εσφαλμένη αντίληψη. Η ικανότητά σου να συνδυάζεις τις λεπτομέρειες με τη μεγάλη εικόνα είναι ισχυρή. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και σου ανεβάζει τη διάθεση.

Σκορπιός
Θα μπορούσες σήμερα να νιώσεις διχασμένη μεταξύ του σπιτιού, της οικογενειακής ζωής και των εργασιών ή των ευθυνών σου σήμερα. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι “σκορπισμένη” σε διαφορετικές κατευθύνσεις η εύρεση ισορροπίας είναι ισχυρή. Ευτυχώς μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα μπαίνει στο παιχνίδι βοηθώντας σε να εκφράσεις μερικά από τα πιο περίπλοκα συναισθήματά σου με σχετική ευκολία.

Τοξότης
Οι απαιτήσεις της μέρας μπορεί να είναι πιο έντονες από ότι συνήθως. Ωστόσο αυτό το προσωρινό μπλοκάρισμα μπορεί να ενισχύει την αποφασιστικότητά σου και να δυσκολεύεσαι να βρεις μια καλύτερη ισορροπία. Ευτυχώς μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα στο παιχνίδι σήμερα σε ενθαρρύνει να αναγνωρίσεις τα τρωτά σημεία σου και να εργαστείς με αυτά θετικά. Ξεχωρίζεις από το πλήθος κι αυτό ευνοεί την ερωτική σου ζωή και το φλερτ.

Αιγόκερος
Ενώ υπάρχει η τάση να ασχολούμαστε με προβλήματα με τη σημερινή αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, μια διέλευση Ήλιου – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και σε βοηθά να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Είσαι σε θέση να εφαρμόσεις τις μοναδικές ιδέες σου που σχετίζονται με την προσωπική ή την οικιακή σου ζωή και μπορεί να έχεις μια θεραπευτική επαφή με τους άλλους. Το να κάνεις διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως λειτουργεί αναζωογονητικά σήμερα.

Υδροχόος
Επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις σου σήμερα ωστόσο μπορεί να μην αισθάνεσαι απολύτως κατανοητή. Αν το αφήσεις αυτό και απλά δουλέψεις σε ότι έχει μεγαλύτερη σημασία θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση. Η οικοδόμηση γεφυρών έρχεται πιο φυσικά και η ανοιχτότητα και η ειλικρίνεια είναι οι κύριοι παράγοντες για επιτυχημένες αλληλεπιδράσεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν επουλωτικές συζητήσεις και κοινή επίλυση προβλημάτων.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της ρουτίνας και των συνηθειών σου και μπορεί να σε ενδιαφέρει να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Οι λεπτομέρειες μετρούν περισσότερο σήμερα το πρωί, οπότε κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τις κάνεις σωστά ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις πιο ελεύθερα. Η οικογένεια μπορεί να είναι προτεραιότητά σου και είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς μαζί τους σκέψεις, ιδέες αλλά και συναισθήματα.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη