MY KTEO

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 52η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελαμτοβιοτεχνών Εύβοιας Ηλίας Θαλάσσης


Στην 52η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ ήταν παρών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελαμτοβιοτεχνών Εύβοιας Ηλίας Θαλάσσης. Στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει ο φορέα ώστε να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία και όπως είπε χαρακτηριστικά, ενωμένοι συνεχίζουν και οι παρεμβάσεις τους έφεραν ευχάριστα αποτελέσματα.

«Δεν σταματάμε όμως γιατί έχουμε πολλά μπροστά μας και είναι και προκλητικά στημένα όλα αυτά που συμβαίνουν ανά την υφήλιο» είπε ο κ. Θαλάσσης ο οποίος αναφέρθηκε και στους μετανάστες και έκανε την πρόταση, όσοι από αυτούς επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα να τους δοθεί η ευκαιρία η εργασιακή και να απασχοληθούν στον πρωτογενή τομέα, εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα με τα εργατικά χέρια και το κράτος να τους βοηθήσει ουσιαστικά και όχι να ζουν με επιδόματα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος αναφέρθηκε και  στην επιστρεπτέα προκαταβολή και όπως είπε, «ότι ισχύσει για τη Βόρεια Εύβοια, που έγινε μη επιστρεπτέα να γίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».