MY KTEO

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Σασμός: Βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων - Χαροπαλεύει ο Αστέρης


Έφτασε η ώρα της εκδίκησης για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου στον Σασμό.

Η ώρα της εκδίκησης για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου στον Σασμό έφτασε; Την ώρα που όλο το χωριό έχει μείνει άναυδο από την ομολογία της Καλλιόπης ότι εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, ένα άλλο γεγονός έρχεται για να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά στο χωριό.

Στον Σασμό, οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές. Η Καλλιόπη αφού παραδέχεται στον Αντώνη ότι εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, καταλήγει στη φυλακή. Όλοι έχουν υποστεί σοκ. Ακόμη και ο μαθιός που αποφυλακίζεται και θα μπορεί ελεύθερα να ζήσει τον έρωτά του με τη Βασιλική δεν μπορεί να χαρεί τη στιγμή.

Και μέσα σε αυτό το σούσουρο και τα κουτσομπολιά έρχεται μία επίθεση που θα προκαλέσει χάος στο χωριό. Στόχος οι Σταματάκηδες και όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι πρόκειται για πράξη εκδίκησης για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Φαίνεται πως κάποιος εξοργισμένος συγγενής ή συγχωριανός, αγανάκτησε με τους «φονιάδες» Σταματάκηδες που «πρέπει να πάρουν το μάθημά τους». Έτσι, τη στιγμή που ο Αστέρης βρισκόταν στο σπίτι, ακούγεται ένας δυνατός κρότος και όλα καταστρέφονται μέσα σε μια στιγμή.

Ο Αστέρης μπορεί να γλιτώνει από την έκρηξη, αλλά βαριά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η ζωή του κινδυνεύει και οι γιατροί δίνουν μάχη.

Τα νέα κυκλοφορούν αμέσως και τα μαθαίνει η Αργυρώ. Η οποία και καταρρέει μαθαίνοντας ότι ο άνδρας που αγάπησε πολύ κινδυνεύει να φύγει για πάντα. Μπορεί η ίδια να διψούσε για εκδίκηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να πάθει κανένα κακό ο Αστέρης.

Οι έρευνες για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων ξεκινούν και ο Αντώνης Φραγκιαδάκης από την πρώτη στιγμή υποπτεύεται τον Παύλο Βρουλάκη. Φυσικά, ο Παύλος αρνείται τα πάντα.

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί και η Καλλιόπη, η οποία μαθαίνει τα νέα μέσα από τη φυλακή. Κατηγορεί ανοικτά ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο ένοχος.

Ο Μαθιός από την πλευρά του προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο Αστέρης ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η Καλλιόπη ορκίζεται πως όταν αποφυλακιστεί, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να σκοτώσει τον άνθρωπο που σκορπά τον τρόμο στη ζωή τη δική της και των παιδιών της.



iEidiseis.gr της Δήμητρας Νικολάου