MY KTEO

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν έπεσα θύμα διάρρηξης - η δημοσιογράφος είχε πιει λίγο ουζάκι παραπάνω


Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στην παρουσίαση του «Maestro» στο Μουσείο Μπενάκη και απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να έχει πέσει θύμα διάρρηξης.

Η είδηση ότι ο μπήκαν ληστές στο σπίτι του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη πριν από κάποιο καιρό ανησύχησε τους θαυμαστές του αλλά και τους δικούς του ανθρώπους που ενημερώθηκαν για το γεγονός από τα Μέσα.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, η κλοπή ήταν αποκύημα φαντασίας δημοσιογράφου, η οποία μάλλον παρεξήγησε μια ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στις 9 Αυγούστου από την Ίο «προειδοποιώντας» κάθε επίδοξο κλέφτη ότι το μοναδικό αντικείμενο αξίας στο σπίτι του είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας.

«Δεν ισχύει η είδηση» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην κάμερα του «Happy Day» που βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου.

«Δεν έγραψα ποτέ ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι μου, δεν ανέφερα ποτέ ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι μου, δεν είπα πουθενά τίποτα τέτοιο. Ρωτήστε τη δημοσιογράφο που το έγραψε. Ανησύχησε πάρα πολύς κόσμος, εκείνη τη μέρα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ανησύχησαν σοβαρά άνθρωποι.

Αλλά είναι καλοκαίρι, μπορεί η κοπέλα να είχε πιει λίγο ουζάκι παραπάνω, να είχε φάει ένα μεζεδάκι παραπάνω, να διάβασε κάτι άλλο, να θεώρησε ότι αυτό που γράφει θα έχει περισσότερα κλικαρίσματα, αδιαφορώντας τι μπορεί αυτό να προκαλέσει στη δική μου ζωή.

Υπάρχουν άνθρωποι σε δουλειές, που δεν πρέπει να είναι σε αυτές τις δουλειές, είναι ανεπαρκείς γι’ αυτές τις δουλειές», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη από την Ίο:

«Aγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι. Επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει ξανασκέψου το. Φιλικά, Αντίνοος».
.


iEidiseis.gr