MY KTEO

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να γίνουν οι πιο εφιαλτικοί πρώην

 


Πολλά έχουν γραφτεί για τη συμπεριφορά κάθε ζωδίου μέσα σε μία σχέση. Πώς αντιδρά όμως μετά το χωρισμό; Ποια ζώδια μπορούν να γίνουν, σύμφωνα με τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, οι πιο εφιαλτικοί πρώην, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την ούτως ή άλλως επώδυνη εμπειρία της διάλυσης μιας σχέσης;

 

Ταύρος

 

Αν προκαλέσεις έναν Ταύρο, η ηρεμία του μπορεί να δώσει γρήγορα τη θέση του στο θυμό και την επιθετικότητα. Πρόκληση μπορεί να είναι για εκείνον και ένας χωρισμός, τον οποίο στην αρχή ίσως αντιμετωπίσει με ανησυχητική ψυχραιμία. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα κάποιος θα προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η συμπεριφορά του. Μπορεί, για παράδειγμα, η αρχική ζεν αντίδραση να δώσει ξαφνικά τη θέση της σε παράλογα λόγια και πράξεις. Ή μετά από μια συνάντηση μαζί του που πιστέψατε ότι πήγε καλά, να ακολουθήσει ένα δηλητηριώδες mail. Μέχρι ο Ταύρος να μπει σε μια νέα σχέση, ή τουλάχιστον να βρει παρηγοριά στην παρέα ενός καλού φίλου, προετοιμαστείτε για συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Καλό κουράγιο!

 

Λέων

 

Σύμφωνοι, όταν βρίσκεται σε σχέση εκπέμπει θετική ενέργεια. Η οποία όμως μετά το χωρισμό μπορεί να αντικατασταθεί από μια σκοτεινή δύναμη. Τότε, ίσως πιάσετε τον πρώην σας να σας κατασκοπεύει ενώ μαζεύετε τα πράγματά σας από το διαμέρισμά του, να τηλεφωνεί στη μαμά σας και να κλαίγεται που χωρίσατε ή ακόμα και να ψαρεύει τους φίλους σας, προσπαθώντας να τους εκμαιεύσει τι τους έχετε εμπιστευτεί για τη σχέση σας. Μπορεί να αναζητήσει κάθε τρόπο για να σας χειριστεί και να γυρίσετε κοντά του. Η συμβουλή μας; Την επόμενη φορά που θα σας στείλει μια θλιμμένη φατσούλα στο κινητό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, αντί να απαντήσετε, είναι να μπλοκάρετε το νούμερό του.

 

Παρθένος

 

Οργανωτικός, παρατηρητικός, όσο ήσασταν μαζί ήξερε ακριβώς τι να κάνει και τι να πει για να νιώσετε σαν να βρήκατε το άλλο σας μισό. Μετά το χωρισμό, επίσης ξέρει τι ακριβώς να κάνει και να πει για να αρχίσετε να βράζετε από θυμό. Είναι ευχή και κατάρα η εμπειρία της σχέσης με έναν Παρθένο, που γνωρίζει πώς να εντοπίζει τα ευαίσθητα σημεία του συντρόφου του. Προσοχή: Θα σας παραπλανήσει ότι χρειάζεται τη συναισθηματική υποστήριξή σας, αλλά αν ενδώσετε, θα σας αγνοήσει επιδεικτικά. Ακόμα και αν μια μέρα εξαφανιστεί τελείως, δίνοντας την εντύπωση ότι προχώρησε με τη ζωή του, μην ξαφνιαστείτε αν την ημέρα των γενεθλίων σας ξαναχτυπήσει με ένα μελιστάλαχτο μήνυμα.

 

Υδροχόος

 

Η ανεξαρτησία και η αυτάρκειά του μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ μετά το χωρισμό. Είναι ικανός να εξαφανιστεί εντελώς, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επικοινωνία και αφήνοντάς σας με αναπάντητα ερωτήματα. Σε εκκλήσεις του τύπου «πρέπει να μιλήσουμε», θα ανταποκριθεί με σοκαριστική αδιαφορία, κάνοντας ακόμα πιο μοναχική και επώδυνη την εμπειρία του χωρισμού. Σε σημείο που μπορεί να αρχίσουν να σας λείπουν άλλοι πρώην, εκείνοι που σας τηλεφωνούσαν μεθυσμένοι στις δύο τα ξημερώματα εκλιπαρώντας σας να τα ξαναβρείτε. Ακόμα και στα σούπερ συναρπαστικά Instagram Stories που θα αρχίσετε να ανεβάζετε, ο Υδροχόος είναι ικανός να τηρήσει σιγή ιχθύος. Τα καλά νέα; Η εξαφάνισή του μπορεί να γίνει για εσάς το τέλειο άλλοθι να κρατήσετε για πάντα τη συλλογή δίσκων του, που δεν πέρασε ποτέ από το σπίτι σας να μαζέψει