MY KTEO

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ξυλοκόπησαν μάνα και γιο μετά από καταγγελία για ηχορύπανση - Τέσσερις συλλήψεις


Η... ηχορύπανση, προκάλεσε τον άγριο ξυλοδαρμό μάνας και γιου. «Γείτονες» ενός γνωστού κλαμπ της Καλλιθέας, ήταν τα θύματα του συμβολαίου ξυλοδαρμού που εκτελέστηκε τον Αύγουστο του 2021 στην Αίγινα.

Η ταραχώδης συγκατοίκηση τους με το ισόγειο νυχτερινό μαγαζί, ξεκίνησε αρχικά με διαπληκτισμούς και μηνύσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας και κατέληξε στην δολοφονική επίθεση σε βάρος τους. Ο ηθικός αυτουργός και οι τρεις «μισθωμένοι» μποξέρ, που ξυλοκόπησαν τη γνωστή ξενοδόχο στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας και το γιο της, συνελήφθησαν την Τετάρτη, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Τα δύο θύματα της άγριας επίθεσης διέμεναν σε οροφοδιαμέρισμα στην οδό Λεωφόρου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, πάνω από το κλαμπ. Η ηχομόνωση δεν περιόριζε τη μουσική με αποτέλεσμα η επιχειρηματίας και ο γιος της, να καλούν συχνά την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Μάνα, γιος και ιδιοκτήτης, κατέληγαν διαρκώς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν σφοδρές προστριβές.

Τον Αύγουστο του 2021, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, αποφάσισε να μισθώσει δύο Έλληνες και έναν Αλβανό «φουσκωτό», να ξυλοφορτώσουν μάνα και γιο, προκειμένου να... σταματήσουν τις μηνύσεις. Οι δράστες, ταξίδεψαν στο νησί του αργοσαρωνικού, και «επισκέφτηκαν» το ξενοδοχείο που διατηρεί η ηλικιωμένη. Μάλιστα κατά τον άγριο ξυλοδαρμό, εκτός από την επιχειρηματία και το γιό της, τραυματίστηκε ελαφρά και το 4χρονο εγγόνι της, που βρισκόταν στο χώρο την ώρα της επίθεσης. Η ηλικιωμένη, νοσηλεύτηκε σοβαρά τραυματισμένη στην εντατική του νοσοκομείου, όπως και ο γιος της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν ένα χρόνο αργότερα να φτάσουν στα ίχνη των τριών «φουσκωτών», μέσα από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, πληροφορίες και καταθέσεις. Τα ίδια τα θύματα είχαν κατονομάσει τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού, περιγράφοντας στις αρχές τα περιστατικά και τις διαφορές που είχαν μαζί του. Ο φερόμενος ηθικός αυτουργός που συνελήφθη αρνείται την εμπλοκή του στην επίθεση. Όσον αφορά τους φυσικούς αυτουργούς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν ομολογήσει ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό, δεν κατέθεσαν όμως το όνομα του «εντολέα» τους, αλλά ούτε και την αμοιβή τους.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων που θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.



iEidiseis.gr