MY KTEO

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Γη της Ελιάς - Spoiler: Νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε Δημοσθένη και Αθηνά;


Θα πέσει τελικά η Αθηνά στην αγκαλιά του αδίστακτου Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς;

Η Αθηνά βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στη Γη της Ελιάς. Κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ, ενώ και η ζωή της κινδυνεύει στη φυλακή.

Στη Γη της Ελιάς, σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τον θάνατο του Δημήτρη. Ή για να είμαστε ακριβείς, η μισή αλήθεια. Ότι δηλαδή η Αθηνά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον φόνο. Απλώς έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
Για κακή τύχη της Αθηνάς, έτυχε να περάσει από το σπίτι του υποτιθέμενου γιου της, λίγο πριν το φονικό. Και όλες οι υποψίες του Κουράκου έπεσαν πάνω της, αφού και τα στοιχεία που είχε στα χέρια της η Αστυνομία την ενοχοποιούσαν.

Από την πρώτη στιγμή είδαμε τον Δημοσθένη να θέλει να βοηθήσει την Αθηνά. Θέλει να τη βγάλει από τη φυλακή. Η στάση του προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, αφού εκείνος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Δημήτρη. Ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει δικές του δουλειές και να βγάλει χρήματα σε βάρος της μαφίας. Η τελευταία και ειδικά ο αρχηγός της δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσουν να περάσει έτσι. Έτσι, ο Δημοσθένης τον εκτέλεσε ως παράδειγμα και για όσους έχουν τυχόν τα ίδια σχέδια.

Γιατί λοιπόν ο πραγματικός φονιάς θέλει να βγάλει την Αθηνά από τη φυλακή; Λογικά θα έπρεπε να ζητά την καταδίκη της και την παραμονή της στο κελί για να κλείσει οριστικά η υπόθεση και να μην ασχοληθεί άλλο η αστυνομία. Οπότε κι εκείνος θα συνέχιζε απρόσκοπτα το εγκληματικό έργο του. Ο Δημοσθένης νιώθει τύψεις για την ενοχή της Αθηνάς, ή μήπως νιώθει κάτι άλλο;

Τα spoilers επιμένουν ότι ο Δημοσθένης βλέπει ερωτικά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει όταν εκείνη βγει τελικά από τη φυλακή. Ποια θα είναι η αντίδρασή της; Μέχρι τώρα επιμένει ότι έχει κλείσει ως γυναίκα και δεν την ενδιαφέρουν νέοι έρωτες στη ζωή της. Θα μείνει πιστή σε αυτό; Ή μήπως τελικά αναπτυχθεί κι άλλο ειδύλλιο στη σειρά του Mega;



iEidiseis.gr