MY KTEO

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Λευκό για τη λευκή νύχτα από τους Κέκη-Καρτελιά – Η αντίδραση της Σοφίας Κόλλια Βότση


Κατά πλειοψηφία ενέκρινε την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους του Αλιβερίου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγεμα έως τη 1:30 το ξημέρωμα της Κυριακής, όσο θα διαρκέσουν δηλαδή οι εορταστικές εκδηλώσεις  του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου «Λευκή Νύχτα». 

Λευκό ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστας Κέκης και Κώστας Καρτελιάς. Γιατί όπως εξήγησε ο κ. Κέκης, ανάλογες εκδηλώσεις όχι μόνο δεν ωφελούν και δε βελτιώνουν τη θέση των εμποροϋπαλλήλων και των μικρών εμπόρων στον κλάδο, αλλά αντίθετα λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» για τα δικαιώματά τους και ευνοούν τις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά της η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση έδωσε τη δική της απάντηση: «Κάθε άποψη είναι σεβαστή. Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη. Η Λευκή Νύχτα θα γίνει θα πολλούς λόγους που εμείς οι επαγγελματίες τους γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους».

Μάλιστα απαντώντας και σε σχετικό ερώτημα του κ. Κέκη η πρόεδρος απάντησε ότι έχουν κάνει καταγραφή του τζίρου  και είναι ιδιαίτερα αυξημένος και έθεσε υπόψη του σώματος ότι την ημέρα εκείνη αυξάνεται και η επισκεψιμότητα από τους όμορους δήμους. «Ένα βράδυ είναι, αλλά κάτι γίνεται. Απόδειξη την άλλη μέρα οι επαγγελματίες είναι ευχαριστημένοι» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος.