MY KTEO

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Χαλκίδα: Την λαϊκή αγορά στο πάρκο του Λαού επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ



Δράσεις για την ακρίβεια πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας το διήμερο 1 και 2 Νοέμβρη. Στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπία της Οργάνωσης με επικεφαλής τον βουλευτή Εύβοιας Μίλτο Χατζηγιαννάκη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την λαϊκή αγορά στο πάρκο του Λαού στην Χαλκίδα. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν με καταναλωτές και παραγωγούς και άκουσαν τους προβληματισμούς τους για την ακρίβεια και την φτωχοποίηση της κοινωνίας. 

Στη δράση συμμετείχαν επίσης οι πρώην βουλευτές Εύβοιας Ζωή Λιβανίου και Γιώργος Ακριώτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Αναγνωστάκης και Θεοδώρα Ακριώτου, ο Νίκος Σιόλιας, η Βάνα Φρυγανιώτη, ο Στέφανος Μπασινάς κ.α.

«Πρέπει να μπει επιτέλους τέλος στην ακρίβεια Μητσοτάκη, στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη. Όλες και όλοι μαζί, σε κάθε περιοχή, σε κάθε λαϊκή, σε κάθε χώρο εργασίας, προχωράμε αποφασιστικά με Αλληλεγγύη για την Αλλαγή.» δήλωσε σχετικά ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ενώ η Ζωή Λιβανίου σημείωσε ότι «η αποδοχή ήταν εκπληκτική».