MY KTEO

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Χωρίς προβλήματα προσέρχονται στις κάλπες οι αρχιτέκτονες της Εύβοιας


Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα από το πρωί οι 160 αρχιτέκτονες της Εύβοιας, που καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και για την ανάδειξη της νέας αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Η συμμετοχή μέχρι την ώρα αυτή είναι ικανοποιητική, ενώ οι κάλπες, που έχουν στηθεί στα γραφεία του ΤΕΕ στη Χαλκίδα, θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Η διαδικασία κυλάει σε ήρεμο κλίμα και χωρίς προβλήματα.

Παρόντες στο σημείο τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και οι υποψήφιοι για το νέο. Ενώ το πέρασμά τους έκανα και ο πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος του ΤΕΕ Εύβοιας Κώστας Λάππας, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ και πρώην πρόεδρος
του ΤΕΕ Εύβοιας Σταύρος Καμαριώτης.

Υποψήφιοι για το νέο ΔΣ είναι οι: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Ιωάννης Κυριάκης, Μαρία Μουρσελά, Αλεξάνδρα Παπαναστασίου, Γεώργιος Χρήστος Παππάς, Σπυρίδων Παππάς και Γεωργία (Γωγώ) Ρουσοδήμου. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι οι: Παναγιώτα Άννα (Νώτα) Δρακίδη, Κωνσταντίνος Μώρος και Μαριάννα Τζανέτου. Τέλος υποψήφιοι για τη νέα αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ είναι οι Αλέξανδρος Βράκας, Ασημένια Κακαρά, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Σπυρίδων Παππάς, Γεωργία (Γωγώ) Ρουσοδήμου και Ελευθέριος Χαλιώτης.