MY KTEO

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Σασμός - Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν παθιασμένο έρωτα


Η πιο μεγάλη στιγμή του δεύτερου κύκλου στον Σασμό πλησιάζει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ μπορεί να γνωρίζουν ότι τους χωρίζουν πάρα πολλά, αλλά υπάρχει και κάτι δυνατό που τους ενώνει. Τι είναι αυτό; Ο έρωτάς τους.

Στον Σασμό όλοι περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Και όπως φαίνεται η συγκεκριμένη σκηνή δεν θα αργήσει. Τι κι αν από τον θάνατο του Πετρή έχουν συμβεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα.

Η Αργυρώ μπορεί να πιστεύει ακόμη ότι ο Αστέρης ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της, όμως αυτό που νιώθει για τον Σταματάκη δεν μπορεί να το ξεπεράσει με τίποτα. Είναι ο άνδρας της ζωής της και αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ.

Οι τυχαίες συναντήσεις τους στο χωριό αυξάνονται. Και το πάθος ανάμεσά τους αντί να σβήνει όλο και φουντώνει. Η Αργυρώ καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον Αστέρη. Παλεύει μέσα της, με τα αισθήματά της, αλλά δεν καταφέρνει να βγάλει από το μυαλό της τον Σταματάκη. Ο πόλεμος που ξεκίνησε σε βάρος της ο Σταύρος ίσως αποδειχθεί η αρχή του… σασμού ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Η Αργυρώ θα τρελαθεί από τις απειλές του Σταύρου που θέλει να πάρει μαζί του τον μικρό Πετρή. Θα βρει τον Αστέρη και θα του πει ότι φοβάται για το παιδί της. Δεν μπορεί να ζήσει μακριά από τον γιο της και τρέμει μήπως ο Σταύρος κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Ο Αστέρης την ακούει προσεκτικά και προσπαθεί να την καθησυχάσει. Την αγκαλιάζει τρυφερά και η Αργυρώ δεν μπορεί να θάψει άλλο τα αισθήματά της για εκείνον. Δεν συγκρατείται και τον φιλάει με πάθος.

Οι δυο τους θα κυλιστούν στο έδαφος. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα κάνουν παθιασμένο έρωτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Την επόμενη μέρα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, αλλά πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Η Αργυρώ κι ο Αστέρης είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.


iEidiseis.gr