MY KTEO

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Δεν ενεργεί με βάση το ίδιον όφελος και το προσωπικό συμφέρον

 


Η προσωπική και επαγγελματική  ακεραιότητα είναι γνωρίσματα για τα οποία διακρίνεται ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ και με βάση τις αρχές που προσδιορίζουν την ακεραιότητα ενεργεί και ως πολιτικός από την πρώτη στιγμή που οι πολίτες τον εμπιστεύτηκαν , στηρίζοντας ουσιαστικά και  την επιλογή του ίδιου του Πρωθυπουργού, καθώς ήταν πρόταση του ίδιου το 2019 να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας.

Η μέχρι σήμερα πορεία του Σπύρου Πνευματικού έχει δείξει, ότι δεν ενεργεί με βάση το ίδιον όφελος και το προσωπικό συμφέρον, βρίσκεται δίπλα στους πολίτες χωρίς να υποκρίνεται, γεγονός που προσδίδει σταθερότητα στη συμπεριφορά του και συνεπώς στις σχέσεις του με τους πολίτες.

 Χωρίς να επιδιώκει να καλλιεργήσει πελατειακές σχέσεις δεν δίνει ανέφικτες υποσχέσεις, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι αποτελεσματικός και χρήσιμος για τον τόπο του με σειρά παρεμβάσεων στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Γνωρίζει πολύ καλά πως οι  υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν οδηγούν στην απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών και ο ίδιος θέλει οι Ευβοιώτες να συνεχίσουν να τον εμπιστεύονται για τον ακέραιο χαρακτήρα του.