MY KTEO

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Τσαμπάζη: «Γροθιά στο στομάχι» η ανάρτησή της: «Για εσένα, που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άνδρα μου»


Η Δώρα Τσαμπάζη δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται τα συναισθήματά της μέσα από τα social media. 

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου 2022, μιας και αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού προσπαθούσε να καταπολεμήσει μια σπάνια μορφή καρκίνου, που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.

Μετά την είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη, η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και πώς τα παιδιά της θα μεγαλώσουν χωρίς να έχουν τον πατέρα τους στο πλάι τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί τα συναισθήματά της μέσα από τα social media και αυτό έκανε και το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, όταν θυμήθηκε ένα σχόλιο που είχαν κάνει στον άνδρα της, όταν εκείνος είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική.


Η Δώρα Τσαμπάζη, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση, μίλησε μέσα από την καρδιά της και, για μια ακόμα φορά, μετέδωσε το δικό της μήνυμα: «Σήμερα ήρθε ένα σχόλιο που ξύπνησε όλη την τοξικότητα που δέχτηκε ο Αλέξανδρος και η οικογένειά μας το 2019 όταν αποφάσισε να πολιτευτεί

Ξέρω τι θα πείτε, μην ασχολείσαι με τον έναν ανόητο. Όμως δεν είναι ένας, είναι πολλοί, και απλώς τώρα έχουν λουφάξει ή πετούν τη βοθρίλα τους σε άλλους, γιατί απλώς ο Αλέξανδρος και η μνήμη του είναι κάτι πολύ μεγάλο να το ακουμπήσουν περιττώματα. Ήρθε αυτό το σχόλιο και ξύπνησε όλα αυτά που πάλευα να ξεχάσω. Ίσως να μην φταίνε αυτοί, να μεγάλωσαν ανάμεσα σε άλλα απορρίμματα και να μην είχαν άλλη επιλογή, από το να γίνουν ίδιοι με εκείνους.

Είχα αποφασίσει αυτά τα μηνύματα να τα θάψω βαθιά μέσα μου, να τα ξεχάσω, αλλά αρκεί ένας ανόητος να σου θυμίσει ότι εκεί έξω είναι πολλοί. Αν έχετε λοιπόν μια απορία για το τι είναι διαδικτυακή τοξικότητα, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες. Άνθρωποι μικροί, λίγοι, που τα πολιτικά τους επιχειρήματά έχουν να κάνουν με ψόφους, καρκίνους και κλωτσιές. Το βρήκαν αστείο, ακόμα και το γεγονός ότι ένα αθλητής στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της ζωής του, έσπασε το πόδι του και φώναξε στην κερκίδα τη μητέρα του.

Από αυτές τις κλωτσιές, και από αυτά τα σπασίματα, ακόμα και από τις ήττες του, ο Αλέξανδρος έδωσε χρήματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Και είμαι σίγουρη ότι αν ήξερε πόσο πολλά χρήματα μαζεύτηκαν, θα καθόταν να φάει κι άλλες, να σπάσει κι άλλα πόδια, κι άλλα χέρια.

Όσο για εσένα, φίλε μου, που είχες ευχηθεί τότε το 2019 καρκίνο στον άντρα μου, ένα έχω να σου πω, συγχαρητήρια. Έγινε η επιθυμία σου πραγματικότητα, ελπίζω να κοιμάσαι πολύ πιο ήσυχος τα βράδια . Εγώ πάλι σου εύχομαι υγεία, να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ, τι θα πει καρκίνος στην οικογένειά σου.

Το συγκεκριμένο ποστ γίνεται μόνο για να δοθεί η αφορμή να συζητήσουμε με ειλικρίνεια το θέμα της τοξικότητας. Να καταλάβουμε ότι έχουμε ξεπεράσει τον όρο “διαδικτυακός εκφοβισμός” δυστυχώς. Συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο. Και αυτό το ποστ θα κατέβει μετά από μερικές ημέρες, γιατί δεν θέλω τίποτα σε αυτήν την κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει όλοι μαζί συζητώντας μόνο με γνώμονα την αγάπη και την ενσυναίσθηση να θυμίζει τοξικότητα. Από εδώ και πέρα όποιος θέλει να είναι τοξικός μαζί μου ή με τον Αλέξανδρο ή με τα παιδιά μου, δεν θα έχει καμία θέση εδώ, παρά μόνο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος» γράφει στην ανάρτησή της»gossip-tv.gr