MY KTEO

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Μαρία Μπεκατώρου: Ο νέος της ρόλος στη Γη της Ελιάς


Ένα διαφορετικό επεισόδιο θα δούμε προσεχώς στη Γη της Ελιάς με τη Μαρία Μπεκατώρου να υποδύεται τον εαυτό της. Ο λαλίστατος Πότης θα θελήσει να πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι The Chase και δεν θα αργήσει να δηλώσει συμμετοχή. Αφήνει λοιπόν για λίγο το καφενείο του και αναμετριέται με τη «γυναίκα με τα μαύρα» για να δοκιμάσει την τύχη του και τις γνώσεις του.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Έτσι η Μαρία Μπεκατώρου θα βρεθεί ως guest στο συγκεκριμένο επεισόδιο και δήλωσε γι' αυτό: «Πολύ ωραία ιδέα είχαν οι συντελεστές. Μας αρέσει πάρα πολύ αυτή η εμπειρία που ζούμε σήμερα εδώ. Έχουμε και τον Ανδρέα τον Γεωργίου που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και στον Πότη έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν, αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο», είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε πως η Βάνα Δημητρίου είναι φανατική του γνωστού τηλεπαιχνιδιού: «Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου, που όταν παίζει το The Chase, δεν το σηκώνει. Είναι φανατική. Και με τον χαρακτήρα του Πότη κούμπωνε» πολύ καλά να το ενσωματώσουμε με τη Γη της Ελιάς. Είναι μία πολύ ωραία συγκυρία, γιατί συμπαθιόμαστε πολύ με τη Μαρία Μπεκατώρου, γνωριζόμαστε χρόνια. Ήταν πάρα πολύ καλή, ακολουθούσε όλες τις οδηγίες», δήλωσε ο σκηνοθέτης της Γης της Ελιάς.

Παράλληλα η chaser Μαρία Μάρκου είπε ότι: «Ο Πότης μου έχει δείξει συμπάθεια τον ευχαριστώ. Είχαμε καλή καθοδήγηση, οπότε ήταν καλύτερο από ότι νομίζαμε», συμπλήρωσε η «γυναίκα με τα μαύρα».

Ο Γιάννης Κρητικός από τη μεριά του αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη Μαρία Μπεκατώρου: «Η Μαρία ήταν εξαιρετική ως ηθοποιός θα ήθελα να τη δω και σε αλλά πράγματα. Η Μαρία είναι και για μένα αγαπημένος χαρακτήρας για αυτό και βλέπω φανατικά The chase. Ο Πότης αποφασίζει ξαφνικά να πάει στο Chase σαν παίκτης. Ανοίγει τα βιβλία του, τον εξετάζει ο Λυκούργος, τον εξετάζει η Αννούλα και τελικά πάει»», με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως: «Θα βάλω μια μέρα ποδιά και θα τον βοηθήσω στο καφενείο. Αυτό θέλω να κάνω», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη.


iEidiseis.gr