MY KTEO

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας (φωτο)

 

Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας  πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας . Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος Γιώργος Χριστόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό , αλλά και

ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που έχουν πάρει μέρος σ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με εμφανή πλέον τα θετικά αποτελέσματα.




Ο υπεύθυνος ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων Γιάννης Καρκαλής ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά του τόσο τους συνεργάτες του όσο και τις αθλήτριες με τους γονείς, πρωτίστως για το υγιές και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης τόσο σε ατομικά όσο και ομαδικά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τόσο την συνεχή παρουσία αθλητριών του συλλόγου τα τελευταία χρόνια στα αντίστοιχα αναπτυξιακά κλιμάκια όσο και την καθιέρωση των ομάδων στις πρώτες θέσεις του δύσκολου πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.

Ξεχωριστή παρουσία και​ προσκεκλημένη του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ήταν η αθλήτρια Αφροδίτη Χατζηαναστασιάδη απο την ομάδα της​ Ίσιδας Νέας Μάκρης , όπου συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την απόλυτη και ανθρώπινη θέση που πήρε σε" πρόβλημα" που προέκυψε σε μεταξύ μας αγώνα, δείχνοντας σε όλους πως ο αθλητισμός πάνω απ'όλα είναι "κοινωνικό αγαθό και όχι είδος προς πώληση".

Τα φλουριά κέρδισαν η Αθανασία Κανινή η μικρότερη Αθλήτρια του συλλόγου(!) από τις Ακαδημίες Κανήθου και ο​ φίλος της ομάδας Σπύρος Χρυσοστάλης, όπου και παρέλαβαν τα δώρα τους.