MY KTEO

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Survivor All Star: Επέστρεψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Επεισοδιακή υποδοχή με μάσκες κλόουν


Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star, φανερά ταλαιπωρημένος.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Επισοδιακή η υποδοχή του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πριν από λίγη ώρα. Μετά από μια αποχώρηση που επιβεβαίωσε μεν τα spoilers, αλλά όλοι εύχονταν μην ισχύουν, ο μισθοφόρος του Survivor All Star έφυγε απογοητευμένος από το συμβούλιο του νησιού. Ο πρώην Survivor αμέσως μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, δεν θέλησε κα κάνει καμία δήλωσε μπροστά τους παίκτες των δύο ομάδων.

Μάλιστα όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο για να μιλήσει, αρκέστηκε να πει ότι: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» και σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από όλους. Ενώ στην πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, φανερά απογοητευμένος από όσα έζησε τις πέντε εβδομάδες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, παρομοίασε το Survivor All Star με τσίρκο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναμετρήθηκε στην ψηφοφορία του κοινού με τον Κρις Σταμούλη, τη Ρία Κολοβού και την Εύη Σαλταφερίδου. Αλλά από τους συμπαίκτες του στην ομάδα των μαχητών κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε. Ενώ από τις πρώτες αντιδράσεις των Διασήμων καταλάβαμε πως πολλοί κατάπιαν τη γλώσσα τους με το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Κόρομι, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονταν σε έντονη διαφωνία μαζί του για τα ματσαρίσματα και τον τραυματισμό του στον αγώνα που είχε διακοπεί. Έτσι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν άφησε κανέναν παίκτη να τον πλησιάσει κατά την αποχώρηση, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του προς όλους.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο είχε αρκετούς φαν και φίλους να τον περιμένουν μαζί με τους δημοσιογράφους. Κάποιοι από αυτούς φορούσαν μάσκες κλόουν και είχαν και προσέφεραν μία και στον ίδιο, συμφωνώντας με το σχόλιό του για Survivor παρωδία. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν έκανε κανένα σχόλιο εκείνη τη στιγμή και αναμένεται να δούμε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου», αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Στην ίδια εκπομπή σήμερα έγινε και η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς: «Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε στο Survivor», ήταν το σχόλιο στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου.



iEidiseis.gr