MY KTEO

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά - Δείτε φωτογραφία


Μητέρα θα γίνει σε λίγους μήνες η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, όπως μαρτυρά η τελευταία της δημοσίευση στα social media.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της, ο γνωστός σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γωστή σήμερα η ίδια μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαζί και η τηλεοπτική της κόρη από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», Στέλλα Ψαρουδάκη, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται αρκετά φουσκωμένη η κοιλίτσα της, οπότε δεν αργεί η μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο είναι αρκετά χρόνια μαζί και δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο από άποψη όπως είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει στο The 2Night Show, ότι: «Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε», δείχνοντας την συμπαράστασή της στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Λευτέρης Χαρίτος από τη μεριά του θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, αφού έχει έναν γιο 15 ετών, τον Ηρακλή, στον οποίο αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Ο σκηνοθέτης δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά έχει αναγνωρίσει τον γιο του από την πρώτη στιγμή. Ο Ηρακλής μένει τόσο μαζί με τον πατέρα του, όσο και με τη μητέρα του στα πλαίσια της γονεϊκής τους συνεργασίας.

Δείτε τη δημοσίευση της Μαρκέλλας Γιαννάτου:



iEidiseis.gr