MY KTEO

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Πέτρος Λαγούτης: Μιλά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ - Όλες οι λεπτομέρειες


Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και δεν έχει λόγο να το κρύψει.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν talk of the town για αρκετό διάστημα, αφού έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές να κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα. Δεν είναι πια κρυφό πως οι δύο πρωταγωνιστές των Παγιδευμένων είναι ζευγάρι και σήμερα ο Πέτρος Λαγούτης το παραδέχτηκε, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένος γι'αυτό στη συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε μιλώντας από την αρχή ανοιχτά για τη σχέση τους: «Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω». Παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για έξι μήνες και πως τώρα πια μένουν μαζί, όπως σας είχαμε γράψει από καιρό.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να μάθουν κι άλλες λεπτομέρειες για τους δύο ηθοποιούς που κάνουν θραύση φέτος στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ωστόσο, ο Πέτρος Λαγούτης, τους προσγείωσε λίγο αναφέροντας: «Αυτό το κομμάτι αφορά και άλλον άνθρωπο οπότε και αυτό που λέω το έχουμε συζητήσει. Ότι, ναι, θα το πω. Δεν το κρύβουμε»

Βέβαια η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του ηθοποιού και δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι: «Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολύ δουλειά.

Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και γω αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση», δείχνοντας πως τα πράγματα ανάμεσά τους πάνε από το καλό στο καλύτερο.




iEidiseis.gr