MY KTEO

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Πέτρος Λαγούτης: Το χρέος του στη Νατάσσα Μποφίλιου – «Μου έστειλε μήνυμα με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ»


Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον τζόγο και το πως βγήκε από το «τούνελ» του εθισμού.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Πέτρος Λαγούτης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικής του ζωής, αφού και οι δύο σειρές στις οποίες συμμετέχει, το «Έτερος Εγώ» και οι «Παγιδευμένοι» έχουν φανατικό κοινό που κρέμεται από τα χείλη του. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στην Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, με την οποία το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Κατά την επίσκεψή του χθες στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο ηθοποιός απάντησε για τη δουλειά του και την προσωπική του ζωή και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν ήταν εθισμένος στον τζόγο, και την βοήθεια που χρειάστηκε για να βγει από το αδιέξοδο.

«Πρέπει να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο. Δυο τρεις φίλοι (μου έδωσαν την ώθηση). Ένας παιδικός φίλος και του είπα ότι έχω φτάσει σε τέλμα και τι να κάνω, ψυχολόγος αυτός, παιδικός φίλος, από τεσσεράμισι χρονών αδέλφια. Έχω ακούσει για το ΚΕΘΕΑ του λέω, αλλά έχω ακούσει ότι εκεί είναι στρατός. Μου λέει ακούς τι λες; Από τη μια μου λες ότι καταστρέφεσαι, πνίγεσαι, και την άλλη μου λες ότι είναι στρατός; Θα έπρεπε να το εύχεσαι να είναι στρατός. Κι εκεί τρώω ένα ταρακούνημα. Από την μια του λες θέλω να πεθάνω κι από την άλλη μου λες εδώ είναι στρατός;

Κι ένα πολύ ωραίο ταρακούνημα έφαγα από την Νατάσσα Μποφίλιου, που είχαμε κάνει μια σχετική παρέα τότε κι είχε τύχει να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα και της ζήτησα κάτι και μου απάντησε με ένα φανταστικό μήνυμα που τελείωνε με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες, σε διακοπές και γύρισα και πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ. Να είναι καλά στο ΚΕΘΕΑ. Αυτοί οι άνθρωποι μου άλλαξαν την ζωή» πρόσθεσε ο Πέτρος Λαγούτης.



iEidiseis.gr