MY KTEO

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Σασμός: Μια νέα βεντέτα ξεκινάει – Ο Γολγοθάς της Μαρίνας


Το επεισόδιο της Κυριακής του «Σασμού» έκανε το αίμα των φανατικών τηλεθεατών της σειράς να παγώσει.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Πως και τι περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού» τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας. Οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές του κοινού. Βασανισμένοι -ιδιαίτερα η Μαρίνα-, χρειάστηκε να υπερβούν τα εμπόδια που έσπειραν στο διάβα τους οι άλλοι, η κλειστή κοινωνία και το δολοφονικό μίσος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες που ρήμαξε το χωριό. Όμως αυτοί, παρά τη δυσμενή συγκυρία, διατήρησαν την ανθρωπιά τους και την αγάπη τους. Κι έφτασε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των «κόπων» τους.

Για πρώτη φορά από τον θάνατο του Πετρή η γιαγιά Ειρήνη χαμογελά πραγματικά. Η μητέρα του Μάρκου Βρουλάκη βιάζεται να δει τη νύφη της ντυμένη νυφούλα ξανά και, μαζί με την εγγονή της, την ανιψιά και την παπαδιά πρωτοστατεί στις ετοιμασίες.

Η μοναδική σκιά στην γιορτή είναι η ανθοδέσμη με την ευχετήρια κάρτα του Φαρμάκη, όμως κι αυτή δεν είναι αρκετή για να δηλητηριάσει το κλίμα.

Όμως, ο γάμος θα εξελιχθεί σε μια ακόμα τραγωδία. Ο Αντώνης θα σωριαστεί αιμόφυρτος στα σκαλιά της εκκλησίας από το όπλο του Ευθύμη, ο οποίος σκόπευε την Μαρίνα.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»

Οι επόμενες ώρες θα είναι δραματικές. Το πρώτο σοκ θα διαδεχτεί ο θρήνος και η Μαρίνα θα βρεθεί για άλλη μια φορά στον προθάλαμο του χειρουργείο, αγωνιώντας για την τύχη ενός δικού της ανθρώπου.

Το μέλλον του Αντώνη στη σειρά παραμένει θολό. Ο αστυνόμος θα υποστεί ανακοπή ενώ θα βρίσκεται στο χειρουργικό τραπέζι και οι γιατροί θα τον επαναφέρουν στη ζωή με πολύ κόπο. Σε κώμα θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι κρίσιμα.

Ο Παύλος Βρουλάκης, όπως ήταν αναμενόμενο, θα βάλει αμέσως στο μάτι τον Μαθιό, ως τον δράστη της δολοφονικής απόπειρας και θα ζητήσει εκδίκηση. Οι μοναδικοί δύο άνθρωποι που γνωρίζουν ποιος είναι πραγματικά ο δράστης είναι ο αστυνόμος, ο οποίος δεν είναι σε θέση να πει τι είδε, και η Αιμιλία.

Η Αιμιλία, με τον που θα πληροφορηθεί τα γεγονότα, θα μπουκάρει στο οινοποιείο και θα στριμώξει τον Φαρμάκη. Όμως, οι επιλογές της μέχρι σήμερα την καθιστούν συνένοχη του κακοποιού.

Μένει η Μαρίνα, ως τραγική φιγούρα, η οποία περιμένει με αγωνία μια λέξη των γιατρών για τη εξέλιξη της υγείας του δικού της ανθρώπου. Κι όσο περιμένει, τόσο στο μυαλό της κλωθογυρίζουν τα γεγονότα από την στιγμή που Ευθύμης έκανε την εμφάνισή του στη ζωή τους ξανά, μετά από την αποφυλάκισή του.

Η Μαρίνα δεν έχει αμφιβολία ότι ο άνθρωπος πίσω από την επίθεση είναι ο Ευθύμης κι, για πρώτη φορά στη ζωή της, είναι αποφασισμένη να ζητήσει εκδίκηση.




iEidiseis.gr