MY KTEO

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «όχι» στο Survivor All Star δεν έχει να κάνει με τη «Γη της Ελιάς»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε σαφές πως μετά από τη νίκη του στο Survivor είχε αποφασίσει πως αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας τελείωσε γι'αυτόν.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Με έναν ρόλο στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μια εκ νέου συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου. Η οποία είχε ξεκινήσει με τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε πως το Survivor του πρόσφερε φήμη κι εκείνος φρόντισε να μην γίνει όλο αυτό μια φούσκα γύρω από το όνομά του: «Δεν έφυγα ποτέ μακριά από τον κόσμο. Αντίθετα από τα πράγματα που έκανα ήταν να πάω στο νησί μου και ποτέ δεν αρνήθηκα να πω ένα γεια ή να φωτογραφηθώ με τον κόσμο. Με τον κόσμο και σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει ειλικρίνεια που δίνει διάρκεια. Οπωσδήποτε κάθε χρόνο το ενδεχόμενο που άφηναν άλλοι να συμμετέχω στο παιχνίδι οπωσδήποτε συνέβαλε στη φήμη μου. Αυτό που γνωρίζεις για μένα μέσα από την τηλεόραση είναι αλήθεια», είπε στην Ελένη Μενεγάκη.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017 ήταν συγκεκριμένοι: «Δεν θα ήμουν άνετα σε αυτό το παιχνίδι ούτε τη δεύτερη ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα την πρώτη χρονιά. Ζορίστηκα κάποιες φορές, από ένα σημείο και μετά μου άρεσε, η θάλασσα, τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα από τη «Γη της Ελιάς», το όχι μου ήταν από τον Σεπτέμβριο από μένα. Σίγουρα προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Μπορεί να ειπώθηκε και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος θα ήθελε να είμαι εκεί. Αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπάω γιατί όσο πέρναγε ο καιρός άλλαζε και για τον αυθορμητισμό που δεν υπήρχε αλλά και το αγωνιστικό που όλο λιγόστευε», πρόσθεσε αιτιολογώντας πως το κομμάτι του ριάλιτι δεν τον ενδιέφερε καθόλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, λέγοντας ότι: «Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να γνωστοποιώ τι κάνω στη ζωή μου την προσωπική. Συνηθίζεται να εικάζεται ότι είσαι με έναν άνθρωπο όταν είσαι σε έναν δημόσιο χώρο. Το τι μπορεί να είσαι παρέα με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι χίλια πράγματα. Ας μείνουμε σε αυτό», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πως θα τον δούμε στη «Γη της Ελιάς»:
Για τον ρόλο του Ορέστη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μίλησε στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν, σίγουρα, τότε ένα ρίσκο, περισσότερο από οτιδήποτε γιατί συμμετείχα σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα, κι έχω κάνει και πράγματα, τα οποία σίγουρα θα με βοηθήσουν σε αυτή την συνεργασία», είπε για το βάπτισμα στην υποκριτική που του έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε για το νέο του ρόλο: «Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ τη Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται. Θα είναι μία μυστική αποστολή, με κάποιο τρόπο, όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα. Ο κάθε χώρος έχει τη δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω σε έναν ρόλο θεατρικό. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», τόνισε συγκρίνοντας την τηλεόραση με το θέατρο.



iEidiseis.gr