MY KTEO

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Εύβοια ΚΚΕ: Συσκέψεις σήμερα για την οργάνωση της νέας εκλογικής μάχης


Τη δράση τους για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη συνεχίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις, οι οποίες διοργανώνουν συσκέψεις για να συζητηθεί η ανακοίνωση της ΚΕ με την εκτίμηση του αποτελέσματος της 21ης Μάη.

 Σάββατο 27 Μάη

- Στις 10.30 π.μ., στην Ερέτρια, στο καφενείο «Απολλώνιο», θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Ερέτριας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 - Στις 12.30 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο Αιδηψού, στο ουζερί «Loca», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

 - Στις 7 μ.μ., στο Μακρυμάλλη, στην «ταβέρνα του Βασίλη», θα μιλήσουν ο Στέφανος Μουτουσίδης, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας και η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

 - Στις 7.30 μ.μ., στο Αλιβέρι, στην βεράντα των γραφείων του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

 - Στις 8 μ.μ., στην Αρτάκη, στο ουζερί «Ρεμέτζο», θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

 - Στις 8 μ.μ., στο Ψαροπούλι, στο μεζεδοπωλείο «Το Ψαροπούλι», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.