MY KTEO

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Λαμπερός γάμος στην Αίγινα (φωτογραφίες)


Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ένωσαν κι επίσημα της ζωές τους, πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αίγινα.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Φίλοι, συγγενείς και καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη που έγινε στην Αίγινα.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ανέβηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας συνοδευόμενοι από πολλούς συγγενείς και φίλους. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (27/5), στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. Πρώτος έφτασε ο Πάνος Μουζουράκης, περιμένοντας την αγαπημένη του, ενώ κατεύθαναν και οι καλεσμένοι τους.

Ο γνωστός μουσικός έφτασε κρατώντας την νυφική ανθοδέσμη, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και δεν σταμάτησε να δείχνει πόσο ευτυχισμένος είναι. Με μια μικρή καθυστέρηση ακολούθησε κι η Μαριλού Κόζαρη, την οποία συνόδευε ο πατέρας της με ένα λευκό αυτοκίνητο αντίκα. Με ένα ξεχωριστό νυφικό φόρεμα με μπούστο από δαντέλα, η νύφη τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ενώ ο Πάνος Μουζουράκης της παρέδωσε την λευκή ανθοδέσμη κι αντάλλαξαν το πρώτο φιλί, για να προχωροήσουν στην εκκλησία για την τελετή.

Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους από καιρό, καθώς ήθελαν να έχουν επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή και το πάρτι που θα ακολουθήσει. Οι καλεσμένοι τους ξεπέρασαν τους 500, οπότε χρειαζόταν πολλή οργάνωση. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έφτασαν στην Αίγινα την Παρασκευή (26/5), όπου στο σπίτι του μουσικού στήθηκε μεγάλο γλέντι. Παράλληλα το βράδι της Παρασκευής δείπνησαν με τους φίλους τους σε γνωστή ταβέρνα.








iEidiseis.gr