MY KTEO

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Με επιτυχία η ημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ

 


Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ. Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, σε συνεργασία με την Β΄θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, έχοντας ως στόχο την διεύρυνση των οριζόντων των μαθητών και γενικά των νέων ανθρώπων του Δήμου μας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 17 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν ο κ. Κριάρας Γεώργιος Οικονομολόγος (ΜSc, ΕΠΠΑΙΚ,ΠΕΣΥΠ), Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Επιχειρηματικότητας και Επιχειρήσεων ¨ ΕΞΕΛΙΞΗ ¨και η κ. Μαντζώρου Ιωάννα Φιλόλογος Γενικού Λυκείου

Ψαχνών, με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες. Μάθαμε για τον ρόλο της Αυτογνωσίας-Πληροφόρησης- Διερεύνησης- Οργάνωσηςώστε κάθε νέος να ακολουθήσει την σωστή πορεία ανακάλυψης και σχεδίασης της δικής του επαγγελματικής επιλογής. Ήταν μία άκρως εποικοδομητική ημερίδα που αγκαλιάστηκε από τους πολίτες και όπου μέσα από τις πολύ αξιόλογες, εμπεριστατωμένες και παραστατικές εισηγήσεις δημιουργήθηκε ένας γόνιμος διάλογος από εύστοχες ερωτήσεις μαθητών , γονιών και πολιτών. Η ημερίδα αυτή αποτελεί το εφαλτήριο, για έναν πιο εμπεριστατωμένο και διευρυμένο κύκλο ημερίδων του ίδιου είδους, στο άμεσο μέλλον, ενώ για το σήμερα ευχόμαστε στους μαθητές ¨ Καλή Επιτυχία¨ τόσο στις εξετάσεις όσο και στις επιλογές τους.