MY KTEO

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Στην προηγούμενη ζωή μου πέθανα το 1937 στις 27 Ιανουαρίου»


Η Ελεωνόρα Μελέτη είναι ένθερμη υπέρμαχος της ψυχανάλυσης, στην οποίο, όπως υποστηρίζει, οφείλει πολλά στη ζωή της. Η κλινική ύπνωση είναι ένα από τα «εργαλεία» που μεταχειρίζεται η ψυχανάλυση, όπως πληροφορηθήκαμε όλοι το τελευταίο διάστημα μέσα από τον «Σασμό» - αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποίησε η μητέρα της Στέλλας για να βοηθήσει τον Αντώνη να ξαναβρεί τη μνήμη του.

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Σχολιάζοντας λοιπόν σήμερα τις δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη ότι σε προηγούμενη ζωή της υπήρξε Βραζιλιάνα χορεύτρια, η παρουσιάστρια φανέρωσε ότι έχει υποβληθεί και η ίδια σε ύπνωση παλιότερα.

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος.

Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους» είπε και απέκρουσε τις προσπάθειες των συνεργατών της να της εκμαιεύσουν το «μυστικό».

«Είναι προσωπικό δεδομένο» επέμεινε η παρουσιάστρια, η οποία έδωσε ωστόσο ένα «τυράκι» στους συνεργάτες της.

«Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», αρκέστηκε να αποκαλύψει η Ελεονώρα Μελέτη.

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε» απάντησε περιπαικτικά ο Κώστας Τσουρός.


iEidiseis.gr