MY KTEO

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Υποψήφιος με τον Μπάμπη Καραβά, ο Αργύρης Καραβάς


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ερέτριας Μπάμπη Καραβά θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο Αργύρης Καραβάς.

Με θερμά λόγια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος δήμαρχος:

Όταν το 2019 πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, το μεγαλύτερο κίνητρό μου ήταν η πίστη μου ότι μπορεί ο Δήμος Ερέτριας να κάνει πολλά βήματα μπροστά. Αυτή την πίστη την βλέπω και στα μάτια της ομάδας μου, που διαρκώς μεγαλώνει. Το πιο βασικό είναι όμως ότι αυτή την πίστη όλοι μας την έχουμε δει στο παρελθόν σε ανθρώπους που μας εμπνέουν!

Όταν ήμουν λοιπόν μικρό παιδί έβλεπα στον Αργύρη την αγωνία, την πίστη, το πείσμα, την προσφορά και την αγάπη για τον τόπο μας. Όπως έκανε και σαν ποδοσφαιριστής δημιουργώντας φάσεις και σκοράροντας με την φανέλα του Αμαρυνθιακου, έτσι και στα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά έχει μάθει να είναι παραγωγικός και δημιουργικός!

Τον Αργύρη τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι! Και όσοι δεν τον γνώριζαν τον έμαθαν βλέποντας τον έξω στον δρόμο στην καθημερινή μάχη με τα προβλήματα του τόπου, είτε σαν απλός σύμβουλος είτε σαν Αντιδήμαρχος στο πλευρό τόσο του κ. Στρουμπούλη όσο και της κας. Αλημπατέ.

#Mazi Gia To Neo Aurio λοιπόν και με τον Αργύρη Καραβά!