MY KTEO

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στον δήμο Κύμης Αλιβερίου


Σε μια ανάπαυλα από την εκλογική μάχη μέλη και φίλοι του ΚΚΕ έδωσαν μαζικά το παρόν στο γλέντι του ΚΚΕ το Σάββατο 10 Ιούνη στο «Κτήμα Κέκη» στο Νεοχώρι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ο Γ. Μαρίνος στο χαιρετισμό του ανέδειξε τη σημασία της ισχυροποίησης του ΚΚΕ ως της μοναδικής αντιπολίτευσης που θα υπερασπιστεί μαχητικά τα λαϊκά συμφέροντα.

 Ανέδειξε τις δεσμεύσεις των κομμάτων που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ και τις επιταγές του νέου υπερμνημονίου, του «Ταμείου Ανάκαμψης», που μαρτυρούν από τα πριν πώς θα ασκήσουν από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση η ΝΔ αλλά και βολική για τις επιταγές του κεφαλαίου αντιπολίτευση οι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνική Λύση. Έκανε επίσης αναφορά στις απαράδεκτες και κυνικές δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ περί κόστους οφέλους στην υγεία.

 Ο Γ. Μαρίνος κάλεσε το λαό να προσέλθει μαζικά στις κάλπες με κριτήριο τις δικές του ανάγκες. Να καταδικάσει τα αντιλαϊκά πρόγραμμα των αστικών κομμάτων και αποφασιστικά να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ. Κάλεσε επίσης τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να απευθυνθούν πλατιά με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε όλο τον κόσμο που στις εκλογές της 25ης Μάη προβληματίστηκε για να ψηφίσει ΚΚΕ αλλά δεν κατάφερε να κάνει το βήμα ώστε σε αυτές τις εκλογές πολύ περισσότεροι να στηρίξουν το ΚΚΕ. «Στις 21 του Μάη κάναμε ένα βήμα, πάμε για τα επόμενα» τόνισε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Γ. Μαρίνος.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Κώστας Μπάτσικας μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ και ο Κώστας Κέκης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.