MY KTEO

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Με την Αφροδίτη να σχηματίζει δευτερεύουσες προκλητικές όψεις σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αβέβαιη ή να αμφιβάλεις για τα συναισθήματα των άλλων απέναντι σου. Το δίλημμα μπορεί να είναι μεταξύ ευχαρίστησης και ευθύνης και ίσως να μην είσαι σε θέση να εκτιμήσεις πλήρως ή να αντιμετωπίσεις κανένα από τα δυο. Αργότερα σήμερα ωστόσο είναι πιο εύκολο να βρεις τις ισορροπίες σου. Οι διελεύσεις σε κάνουν να θέλεις περισσότερη προσωπική περιποίηση και αυτοφροντίδα. Είναι προτιμότερο να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να προσέξεις την υπερβολή ή την αναβολή.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι λιγότερο πιθανό να είναι παραγωγικό, ενώ το δεύτερο μισό σου δίνει λύσεις σε προβλήματα και τη δυνατότητα να προχωρήσεις. Εάν εμφανιστούν προβλήματα ή άλλες εντάσεις με κοντινά σου πρόσωπα προσπάθησε να τα αντιμετωπίσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Ένα μικρό διάλειμμα ή λίγη περιποίηση του εαυτού σου θα σου κάνει καλό και θα μειώσει το άγχος και τους προβληματισμούς. Η Σελήνη αργότερα θα κινηθεί στο ζώδιο σου διευρύνοντας τα συναισθήματα σου και αναδεικνύοντας την επιθυμία να εκφραστείς ή να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να είναι μια πρόκληση να συνεχίσεις να διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις σου, κυρίως λόγω περισπασμών και της συναισθηματικής σου κατάστασης. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου λόγω του ότι υπάρχει δυσκολία στο να κατανοήσουν ακριβώς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι. Οι αμφιβολίες και η αβεβαιότητα ωστόσο είναι προσωρινές. Αργότερα σήμερα τα πράγματα είναι πιο προβλέψιμα και είσαι λιγότερο ανήσυχη. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σε ωθεί να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ και μπορείς να περάσεις υπέροχα.

Καρκίνος
Με τις σημερινές μικρές προκλήσεις της Αφροδίτης μπορεί να αναζητήσεις περισσότερη άνεση, ίσως από λάθος μέρη. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη ή δυσαρεστημένη, αλλά δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι είναι αυτό που λαχταράς. Καλύτερα να αποφύγεις τις αγορές, γιατί σε αυτήν τη φάση σου είναι δύσκολο να γνωρίζεις ακριβώς τι είναι πολύτιμο για σένα μιας και οι επιθυμίες σου συνεχώς αλλάζουν. Περίμενε αν θέλεις να κάνεις σημαντικές επενδύσεις ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις μέχρι να αποκτήσεις καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου. Καθώς η μέρα προχωρά θα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη.

Λέων
Επειδή είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα και νιώθεις ότι δεν σε εκτιμούν όσο θα ήθελες, κάνεις ό,τι μπορείς για να αποφύγεις να αφήσεις το εγώ σου να κυριαρχήσει στις πράξεις σου. Η κρίση σου μπορεί να είναι λίγο άστοχη σήμερα κυρίως επειδή είναι προσωρινά δύσκολο να γνωρίζεις τι πραγματικά εκτιμάς. Τα συναισθήματα σου μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ιδιαίτερα αν δίνεις υπερβολική προσοχή στο πως ανταποκρίνονται ή όχι οι άλλοι σε σένα. Αργότερα ωστόσο γίνεται πιο εύκολο να παραβλέψεις ή να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Οι συλλογιστικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές ιδιαίτερα σε νέα εγχειρήματα.

Παρθένος
Εάν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο φρόντισε να αναβάλεις τη λήψη αποφάσεων. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου προσωρινά ώστε να επιστρέψεις σε αυτό αργότερα με φρέσκια ενέργεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσεις νέα έργα, επομένως μπορείς να εργαστείς σε αυτά που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ή ακόμα καλύτερα αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, εάν αυτό βέβαια είναι εφικτό. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του πνεύματος σου και μπορείς να εστιάσεις στη διεύρυνση του μυαλού σου, σε μια ευχάριστη συζήτηση ή σε κάποια άλλη εμπνευσμένη δραστηριότητα.

Ζυγός
Με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη σε μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα έχεις την τάση να βλέπεις περισσότερο τις διαφορές παρά τις ομοιότητες στις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μια κάπως περίεργη διάθεση. Οι άνθρωποι μπορεί να σε κρίνουν με λάθος τρόπο, μπορεί όμως και απλά να είσαι εσύ λίγο πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο. Αναποφασιστικότητα ή αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την εστίαση σου. Αργότερα σήμερα είναι πιο εύκολο να ανεβάσεις τη διάθεση σου, τις σκέψεις και το πνεύμα σου. Οι νέες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι συναρπαστικές.

Σκορπιός
Με τις σημερινές μικρές προκλήσεις της Αφροδίτης δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρεις τι θέλεις και μπορεί να νιώσεις κάποια δυσαρέσκεια. Μπορεί τώρα να σου φαίνεται πιο δύσκολο να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά μπορεί επίσης απλώς να αντανακλάς τη δική σου ταραχή. Λάβε υπόψη τα συναισθήματα σου αλλά προσπάθησε να μην τα αφήσεις να αποσπάσουν την προσοχή σου από τους στόχους σου -αν μπορείς κάνε ένα διάλειμμα.

Τοξότης
Με τις σημερινές προκλήσεις της Αφροδίτης μπορεί να υπάρξουν κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις για πρόσωπα ή καταστάσεις. Θα μπορούσες να λαχταράς παρέα, αλλά μετά να νιώσεις το αντίθετο. Τα συναισθήματα είναι αντιφατικά προς το παρόν και είναι πολύ καλό να προσπαθήσεις να τα κατανοήσεις, αλλά απόφυγε τη λήψη αποφάσεων με βάση τις αντιλήψεις της στιγμής. Σκέψου ότι η αναποφασιστικότητα ή η αμφιβολία για τον εαυτό σου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγκεχυμένες επικοινωνίες. Αργότερα σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που λειτουργεί προς όφελος σου.

Αιγόκερος
Με κάποιες δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές σήμερα μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με την προσκόλληση σου σε οποιαδήποτε ιδέα ή στόχο. Μια έλλειψη εστίασης μπορεί να προκύψει από ανταγωνισμό ή από ενδιαφέροντα που σου είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Ίσως χρειαστεί να πάρεις μια μικρή ανάσα από ένα τρέχον έργο, ώστε να επιστρέψεις σε αυτό με νέες ιδέες. Αν υπάρχει ανισότητα σε μια σχέση είναι πιο δύσκολο να την αντιμετωπίσεις τώρα. Αλλά ενώ υπάρχει κάποια τάση για παρεξηγήσεις αυτές οι αποκλίσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις ευάλωτες περιοχές.

Υδροχόος
Αν και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με άλλους, οι ενέργειες σήμερα μπορούν να παίξουν με τα συναισθήματα σου. Με δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές υπάρχει μια τάση να θέλουμε τα πράγματα να έρθουν εύκολα και μπορεί να είναι μια πρόκληση να προχωρήσεις με μια συγκεκριμένη προσπάθεια -μόνο προς το παρόν. Μπορεί επίσης να αναρωτιέσαι αν σε εκτιμούν οι άλλοι. Ωστόσο συγκεντρώνεσαι υπερβολικά σε διαφορές και προβληματικούς τομείς και μάλλον παραβλέπεις τα θετικά πράγματα στη διαδικασία. Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου θέτει στο επίκεντρο την προσωπική σου ζωή.

Ιχθείς
Μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα μπορεί να υποδεικνύουν μικρά προβλήματα που εμφανίζονται στις αλληλεπιδράσεις σου. Τα προβλήματα που αναδύονται μπορεί να είναι αυτά που νόμιζες ότι είχες αφήσει πίσω σου ή λειτουργούσαν με κρυφό τρόπο. Εξερεύνησε τα συναισθήματα σου, αλλά απόφυγε να αφήσεις τις αποκλίσεις ή τις κοινωνικές άβολες στιγμές να επηρεάσουν τις μεγάλες αποφάσεις. Επίλεξε τα λόγια σου προσεκτικά. Αργότερα σήμερα είσαι πρόθυμη να προχωρήσεις και να κάνεις βελτιώσεις.tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη