MY KTEO

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Σασμός: Ο Αστέρης «ξετρυπώνει» τη Βασιλική – θα πάρει την απάντηση που θέλει;


Η εξαφάνιση της Βασιλικής από την Άνω Ποριά κινητοποίησε τον Αστέρη που θα την βρει στο επόμενο επεισόδιο του «Σασμού».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Βασιλική, μετά και από την ανακάλυψη ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης στα νέα επεισόδια του «Σασμού». Η βραδιά που πέρασε με τον Μαθιό, αντί να την βοηθήσει να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις της, την έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά στην συναισθηματική δίνη όπου βρίσκεται.

Η απάντησή της ήταν να εξαφανιστεί, αφού πρώτα ζητήσει από τη Στέλλα να μην κάνει καμία κίνηση για τον διαζύγιο. Δήλωσε ασθένεια στη δουλειά της και κατέφυγε στο σπίτι μιας μακρινής συγγενούς της στη Σητεία. Σκοπός της ήταν να περάσει μερικές ημέρες μακριά από το χωριό για να πάρει τις αποφάσεις της όσο γίνεται ανεπηρέαστη και με καθαρό μυαλό.

Η φυγή της Βασιλικής γίνεται σύντομα αισθητή. Πρώτη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει η Αργυρώ, όταν μαθαίνει πως η Βασιλική δεν είναι άρρωστη όπως δήλωσε. Αλλά και η Μαρίνα προβληματίζεται όταν συναντά απρόσμενα τον Μαθιό και καταλαβαίνει από τις λιγοστές κουβέντες τους ότι δεν ξέρει που είναι η γυναίκα του.

Ο Αστέρης, ο οποίος δεν μπορεί να βλέπει τον αδελφό του σε αυτή την κατάσταση, είναι αποφασισμένος να λύσει τον γρίφο της κρίσης στον γάμο Μαθιού – Βασιλικής. Είναι κάτι που νιώθει ότι χρωστάει στον μεγαλύτερο αδελφό του που στάθηκε βράχος δίπλα του στα δύσκολα.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη νύφη του, ζητάει απαντήσεις. Όμως απαντήσεις ζητάει και ο Νικηφόρος από το Φαρμάκη.



iEidiseis.gr