MY KTEO

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Εκλογές Γεωτεχνικών ΤΕ της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ- Εκλογικό Τμήμα Χαλκίδας


 Πέρασαν τέσσερα δύσκολα χρόνια, και παρά τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, ο Κλάδος παρέμεινε ενεργός στις επάλξεις και συνέχισε την δημιουργική του πορεία.

Για να συνεχίσουμε όμως να είμαστε ενεργοί πρέπει όλοι να κινηθούμε συντεταγμένα προς τον κοινό μας στόχο :

Την ενδυνάμωση των συλλογικών οργάνων του κλάδου μας με τη συμμετοχή όλων, γιατί μόνο όταν είμαστε ενωμένοι η δύναμη μας ακούγεται και φαίνεται προς αυτούς που προσπαθούν να μας αποδυναμώσουν και να μας συρρικνώσουν.

Με συμμετοχή στα όργανα λειτουργίας και διοίκησης της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ., συνεργατική δουλειά, μέθοδο και στρατηγική θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η μαζική συμμετοχή, είναι το κλειδί. Την ευθύνη την έχουμε όλοι μας και ο κάθε ένας από εμάς.

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Την Κυριακή στις 18 Ιουνίου 2023 ψηφίζουμε για τη νέα Κεντρική Διοικητική Επιτροπή και τις νέες Διοικητικές Επιτροπές των Περιφερειακών Τμημάτων της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών)

Η παρουσία μας στις συλλογικές διαδικασίες, είναι η μόνη εγγύηση που μπορεί να οδηγήσει στην άρση των αδικιών σε βάρος μας και να μας φέρει αυτά που διεκδικούμε.

Η απερχόμενη Κεντρική Διοικητική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Τμήματα της Ένωσης απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες.

Ας σταματήσουμε να περιμένουμε τον άλλον να μας λύσει το πρόβλημά, διότι θα περιμένουμε για πολύ.

Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας και κάθε τι θετικό που επιτυγχάνεται μας ευνοεί όλους.

Και σε αυτές τις Εκλογές, έχει καταρτιστεί ένα κοινό ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, γιατί τα προβλήματά μας είναι υπερκομματικά.

Κανένα κόμμα μέχρι σήμερα δεν έλυσε τα προβλήματα μας. Και ούτε θα τα λύσει.

Το απέδειξε η μέχρι σήμερα εμπειρία μας.

Συνάδελφοι– Συναδέλφισσες,

Για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ θα λειτουργήσει ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην ΧΑΛΚΙΔΑ στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΑΙΝΑ 93 , για τα μέλη της Ένωσης των Νομών Βοιωτίας , Ευβοίας , από τις 10:00 έως τις 18:00 , ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Επίσης μπορούν να ψηφίσουν και στην Αθήνα στα Κεντρικά Γραφεία της Ένωσης στην Οδό Βεραντζέρου 15 στον 5ο όροφο .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945306976 & 6980451016