MY KTEO

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Στέλιος Διονυσίου: Ο ρόλος που θα κάνει στο «Αυτή η νύχτα μένει»


Έναν απρόσμενο καλεσμένο φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλευρό του γνωστότατου μουσικού παραγωγού Ηλία Μπενέτου, ο οποίος έχει τη μουσική επιμέλεια της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Όμως η έκπληξη ήταν αλλού. Ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος ανδρώθηκε μουσικά με τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όταν μεσουρανούσαν ο πατέρα του και ο μεγαλύτερος αδελφός του, δεν θα πάρει μέρος στη σειρά με την ιδιότητα του τραγουδιστή. Θα υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα που μπαίνει στη σειρά για να ανακατέψει την τράπουλα.

«Θα το ζήσουμε και αυτό! Είναι μία πρόκληση για μένα.

Θα είμαι ο καινούργιος υποδιοικητής του ΑΤ Αγρινίου που έχει λόξα με το τραγούδι. Πάω υποτίθεται να βάλω λίγη τάξη στα πράγματα γιατί έχουν ξεφύγει εκεί στο Αγρίνιο. Σήμερα είναι το πρώτο μου γύρισμα.

Έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο και στο θέατρο – ήταν το “Πριν το χάραμα”. Έχουμε κάνει και κάποια πράγματα σε κάποιες σειρές στο παρελθόν με ρόλους πιο χιουμοριστικούς. Τώρα μιλάμε για έναν άλλο ρόλο που πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σήμερα θα έχω την πρώτη μου επαφή, θέλω να με καθοδηγήσουν ποιο θα είναι το ύφος μου στους διαλόγους που θα έχω» είπε ο τραγουδιστής.

Και ο Ηλίας Μπενέτος αποκάλυψε: «Το πρώτο τραγούδι που ζητήσαμε να ακούγεται στην πρώτη σκηνή του Στέλιου είναι το “Άκου φίλε”».


iEidiseis.gr