MY KTEO

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Γιάννης Στάνκογλου - Αυτή η νύχτα μένει: Όσοι αξίζει, θα δουν «φως» στο τελευταίο επεισόδιο


Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τις τηλεοπτικές του δουλειές, τις αλλαγές στη ζωή που έχει φέρει η παρουσία των παιδιών του και το τέλος της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» κι αναφέρθηκε στην κάθαρση που νιώθει με την ολοκλήρωση κάθε δουλειάς του.

Για τα παιδιά του, όπως δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου, νιώθει μεγάλη ευθύνη: «Πάντα, κάθε φορά που με παίρνει να τους κάνω μία κουβέντα πάνω στο δίκαιο, στο πώς πρέπει να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, το να μη θέλουμε συνέχεια πάντα να προβάλλουμε τον εαυτό μας και μόνο.

Ε, αυτά είναι μαθήματα ζωής, μαθήματα επικοινωνίας θα έλεγα, γιατί και εμένα κανείς δεν με έμαθε να είμαι πατέρας. Ακόμα μαθαίνω και θα συνεχίσω να μαθαίνω. Είναι μάθημα και για μένα αλλά νομίζω ότι έχω κάνει καλή δουλειά με τα παιδιά μου», παραδέχτηκε.

Ενώ παρότρυνε την κόρη του, που πηγαίνει στη β γυμνασίου, να φέρει στο σπίτι τους φίλους της για να κάνει πάρτι: «Της λέω «καλά, δύο χρόνια τώρα και δεν έχετε κάνει ένα πάρτι;» Εμείς κάναμε πάρτι από τα τέσσερα. Και της λέω «φώναξε στο σπίτι τους συμμαθητές σου και κάντε πάρτι, εγώ θα είμαι μέσα στο δωμάτιο, δεν θα ενοχλώ». Και όντως κάνανε πάρτι χθες το βράδυ και ναι, υπάρχει και αυτή η πλευρά, δηλαδή της ελευθερίας», πρόσθεσε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του.

Τις τηλεοπτικές του δουλειές δεν βλέπουν πολύ τηλεόραση, αλλά επιλεκτικά. Ωστόσο η κόρη του που είναι μεγαλύτερη έχει παρακολουθήσει τον «Όρκο»: «Τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση. Της άρεσε ο Όρκος. Το «Αυτή η νύχτα μένει» είναι ένα σκληρό πράγμα.

Βέβαια θα μπορούσε να τη δει γιατί δεν έχει πρόβλημα. «Προσέγγισα τον ρόλο μου με την αλήθεια. Προσπαθώ να είμαι εκεί, παρών, με την αλήθεια μου. Έχουν ανοίξει πολλές ιστορίες με τον χαρακτήρα μου. Έρχονται μεγάλες ανατροπές, θα γίνει χαμός».

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει τις εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ειδικότερα αν ο Χρήστος θα πληροφορηθεί πως η μητέρα τουμ η Βρεττώ, έχει σκοτώσει τη Μαρίνα. Στο σημείο αυτό ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έδωσε τη σαφή απάντηση, αλλά άφησε να εννοηθεί πως οι ανατροπές θα είναι πολλές μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Επίσης ανέφερε πως όσοι αξίζει να δουν το φως στη σειρά, θα το δουν, δίνοντας μικρό spoiler για το μέλλον του Γιώργη και της Νίτσας, καθώς και της Διαμάντως.

Όταν η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε αν ο Χρήστος θα μάθει ότι η μητέρα του έχει σκοτώσει τη Μαρίνα, ο Γιάννης Στάνκογλου απέφυγε να δώσει σπόιλερ τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως έρχονται δύσκολες καταστάσεις.



iEidiseis.gr