MY KTEO

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για ρομαντική έλξη, προσωπική έκφραση και δημιουργικές ιδέες. Ιδέες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και μπορεί να νιώσεις αναζωογονημένη από κάτι νέο. Θέλεις να εκφράσεις τα ταλέντα, τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες ή τα συναισθήματα σου για κάποιον. Νιώθεις μια έκρηξη θάρρους ή προθυμίας να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις να συμβεί, καθώς ο Άρης ο πλανητικός σου κυβερνήτης συναντιέται με τον Ουρανό. Μια απροσδόκητη συνάντηση ή ένα κύμα ενέργειας μπορεί να σε διαπεράσει τώρα και να σε ωθήσει σε μια εμπνευσμένη δράση.

Ταύρος
Η επιθυμία σου να βελτιώσεις, να αλλάξεις ή να αναβαθμίσεις τη ζωή σου κυριαρχεί σήμερα. Είναι ιδιαίτερα εμφανές στην προσωπική σου ζωή, σχετικά με οικογενειακά ή οικιακά θέματα και σχετίζεται με τις προσκολλήσεις σου. Το άνοιγμα, η περισσότερη επικοινωνία και η βελτίωση των συνθηκών μπορεί να είναι μεταξύ των αλλαγών που υπάρχουν στην ατζέντα σου. Νέες μέθοδοι και οδηγίες για τον χειρισμό παλιών προβλημάτων μπορούν να προκύψουν τώρα. Η εξάλειψη πραγμάτων που δεν χρειάζεσαι πλέον μπορεί να είναι μέρος τη εξίσωσης.

Δίδυμοι
Οι ξαφνικές επιθυμίες και μια βιασύνη σήμερα μπορούν να σε εμπνεύσουν να προχωρήσεις σε μια νέα κατεύθυνση. Οι νέες συναρπαστικές εξελίξεις, οι ιδέες και τα ενδιαφέροντα εμφανίζονται έντονα. Αν και μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις την πολύ γρήγορη επικοινωνία, σήμερα μπορεί να είναι μια στιγμή για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων ή νέων οδών για να εκφραστείς και να συνδεθείς. Οι πληροφορίες που έρχονται σε σένα σήμερα μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύτιμες αλλαγές.

Καρκίνος
Νέες εξελίξεις ή ασυνήθιστα γεγονότα γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να εμφανιστούν έντονα σήμερα. Καινοτόμες νέες ιδέες μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να σε παρακινήσουν. Οι παρορμήσεις για ξόδεμα πιθανότατα θα ωφελούνταν από μια δεύτερη ματιά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να εμπνευστείς από νέες μεθόδους. Οι ιδέες για προϊόντα ή επιχειρηματικές δραστηριότητες μπορεί να αποδειχθούν χρυσές. Οι πληροφορίες που έρχονται σε σένα υποδεικνύουν μια νέα κατεύθυνση. Ακόμα κι αν κάποιες επιθυμίες δεν κολλάνε, το να εξερευνάς τις επιλογές σου είναι μια καλή άσκηση.

Λέων
Η επιθυμία σου για αλλαγή, βελτίωση και πρόοδο μπορεί να κυριαρχεί στην ημέρα. Επιδίωξε να δώσεις προσοχή στο ένστικτό σου, καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια αναζωογονητική νέα κατεύθυνση, με τον Άρη και τον Ουρανό να ενώνονται. Μπορεί να είναι μια περίοδος συγχρονισμού, εκπλήξεων και πιθανώς κάποιου συναισθηματικού ξεμπλοκαρίσματος, καθώς βλέπεις τι ήταν στον δρόμο σου στην πορεία προς ένα στόχο. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τον εαυτό σου και τις θέσεις σου απέναντι σε κάποιον, κάτι που είναι καλό.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου και το βλέμμα σου είναι ψηλά. Θέλεις να νιώθεις ζωντανή χωρίς να δεσμεύεσαι από τις παλιές ρουτίνες. Κάτι που στην επιφάνεια μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για να λύσεις κάτι από το παρελθόν. Οι παρορμήσεις είναι ισχυρές και οι επιθυμίες εμφανίζονται με μεγάλη δύναμη. Με τον Άρη να είναι παράλληλος με τον Ουρανό στον ηλιακό 12ο οίκο σου είναι πιθανό να έχουν κάνουν με κάτι ιδιωτικό. Η ανάγκη να κλείσεις την πόρτα σε ένα θέμα φαίνεται πιο κρίσιμη από οτιδήποτε άλλο.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή συναρπαστικές ανακαλύψεις σήμερα και η ανάγκη για αλλαγές γίνεται εμφανής με τον Άρη και τον Ουρανό να σχηματίζουν μια παράλληλη όψη. Οι φιλίες, οι ελπίδες και οι ευχές για το μέλλον είναι ενθαρρυντικές. Οι σημερινές επιρροές μπορούν να ενθαρρύνουν μια νέα ιδέα ή ένα σχέδιο για το μέλλον και πιθανά μια αποκάλυψη σε μια σχέση. Μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να δεις μια κατάσταση πολύ πιο ξεκάθαρα. Μπορεί επίσης να βιώσεις μια έκρηξη κινήτρων ή θάρρους για να κάνεις μια αλλαγή στην κοινωνική σου ζωή. Οι επικοινωνίες σου πάνε καλά επειδή οι πεποιθήσεις σου είναι ισχυρές.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να φέρουν κάποια εκπληκτικά γεγονότα ή να προκαλέσουν ξαφνικά συναισθήματα. Οι απροσδόκητες παρορμήσεις να απεγκλωβιστείς από μια περιοριστική κατάσταση μπορεί να είναι θετικές, εάν σε ενθαρρύνουν να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές. Μπορεί να προκύψουν αλλαγές σταδιοδρομίας ή να απομακρυνθείς προς μια ελαφρώς νέα κατεύθυνση που βασίζεται στην ισχυρή διαίσθηση. Αν σου έρθουν τώρα ιδέες για μια επιχείρηση ή νέα πορεία ζωής, τείνουν να είναι ασυνήθιστες, προοδευτικές και καινοτόμες.

Τοξότης
Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι νέο και πιθανώς περιπετειώδες ή έξω από τη ρουτίνα. Ευτυχώς οι ενέργειες σήμερα μπορεί να σε ωθήσουν προς μια ζωτική ανακάλυψη ή ένα συναρπαστικό νέο ενδιαφέρον. Η επιθυμία να γράψεις ή να μάθεις ένα νέο θέμα μπορεί να σε ξεπεράσει και το να ακολουθείς μια προαίσθηση μπορεί τώρα να είναι διασκεδαστικό. Η εξέταση διαφορετικών οπτικών είναι η τάση και μπορεί να είναι καθοριστική. Οι σκέψεις σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικά μέρη.

Αιγόκερος
Αξιοποιείς την επιθυμία για καινοτομία σήμερα και ένα προαίσθημα μπορεί να σε ξεπεράσει, διεγείροντας τις αισθήσεις σου. Ένα στοιχείο έκπληξης είναι μέρος της μέρας, καθώς ο Άρης συνδέεται με τον Ουρανό μέσω μιας παράλληλης όψης. Οι ερωτικές σχέσεις σου ή ένα έργο πάθους μπορεί να είναι μέρος του ενθουσιασμού. Μπορεί να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάτι ή να χειριστείς ένα θέμα μια για πάντα. Ίσως εμφανιστούν παρορμήσεις, επιθυμίες και ξαφνικά συναισθήματα που μπορεί αρχικά να σε μπερδέψουν. Ωστόσο η επιθυμία να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αφήσεις πίσω σου ορισμένες περιοριστικές πεποιθήσεις θα σε ενδυναμώσει.

Υδροχόος
Είσαι λίγο πιο παρορμητική σήμερα καθώς ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός σχηματίζει μια παράλληλη όψη με τον Άρη και ξυπνά τις αισθήσεις σου. Οι άλλοι έλκονται από εσένα και ο προσωπικός μαγνητισμός είναι ισχυρός. Ξαφνικές ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να σε κατακλύσουν και μια στενή σχέση μπορεί να σου προκαλέσει εκπλήξεις. Αυτά μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές, αλλά η εργασία από αληθινά ένστικτα και όχι από ξαφνικές παρορμήσεις ή αντιδράσεις είναι απαραίτητη. Μια νέα εξέλιξη με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου μπορεί να προκαλέσει μια παράκαμψη ή μια αλλαγή, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά ευπρόσδεκτη.

Ιχθείς
Η επιθυμία να κάνεις σαρωτικές αλλαγές μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά σήμερα. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βελτιώσεις ή να προωθήσεις τις καθημερινές υποθέσεις και ρουτίνες, τις σπουδές ή τα έργα σου. Η υγεία ή η ευεξία είναι επίσης ένα ισχυρό σημείο εστίασης αυτές τις μέρες. Αν και δεν είναι πιθανό όλα να κυλήσουν όπως έχεις προγραμματίσει, είναι μια καλή μέρα για να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για νέες μεθόδους. Απροσδόκητα γεγονότα ή ξαφνικές παρορμήσεις μπορεί να οδηγήσουν στην αναδιάταξη του προγράμματος σου ή στην ανάληψη ενός θέματος εργασίας.tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη