MY KTEO

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση άλλων 10 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα


Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε» - Έλενα Βάκα. Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» - Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 10 ικανοί και με όρεξη για δουλειά υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής: ο δικηγόρος Βασίλειος Βαλιάνος, η δικαστική επιμελήτρια Χαρίκλεια (Χαρούλα) Μιχαλάκη, ο επιχειρηματίας Αναστάσιος (Τάσος) Παστουρμάς, η ιδιωτική υπάλληλος Μελίνα Γεωργάκη, ο άμισθος διευθύνων σύμβουλος Χάρης Σινανίδης, η εικαστικός Μαρία Χατζησωτηρίου, η ελεύθερη επαγγελματίας Γιώτα Τριανταφύλλου, ο ζαχαροπλάστης Γιάννης Κατόλης, η ασφαλιστική πράκτορας Ευαγγελία Πέτσα και ο ιδιωτικός υπάλληλος Δημήτρης Αθηναίος.

 

 


Βασίλειος  Αθ. Βαλιάνος- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

 

Ο Βασίλειος  Αθ. Βαλιάνος γεννήθηκε και κατοικεί στη Χαλκίδα.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.  και διατηρεί Δικηγορικό γραφείο στη Χαλκίδα.

Έχει αναλάβει αρκετές υποθέσεις που λόγω του κοινωνικού τους ενδιαφέροντος  έχουν παρουσιαστεί και  σχολιαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως, της κας Ελεωνόρας Μελέτη στο MEGA, της κας Κατερίνας Καινούργιου στον ΑLPHA, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR NEWS με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου.

Επίσης ανά τακτικά χρονικά διαστήματα είναι προσκεκλημένος στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου σχολιάζει τις νομικές προεκτάσεις της τρέχουσας επικαιρότητας.

«Η ενασχόληση μου με την πολιτική έγκειται στο γεγονός ότι Πιστεύω στο όραμα της Έλενας Βάκα για την καλυτέρευση της πόλης μας και θέλω να συμμετέχω στην υλοποίηση του.»

 

 

 


Χαρίκλεια (Χαρούλα) Μιχαλάκη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

 

Η Χαρίκλεια (Χαρούλα) Μιχαλάκη γεννήθηκε στη Χαλκίδα Ευβοίας, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα στη περιοχή Κανήθου. Ασκεί τα καθήκοντα του Δικαστικού Επιμελητή από το έτος 2009 και είναι διορισμένη στη Περιφέρεια του Εφετείου Ευβοίας.

Είναι παντρεμένη με τον Στρατιωτικό Χαράλαμπο (Χάρη) Καρατζά και είναι μητέρα ενός παιδιού.

«Αγαπώ την πόλη μου και θέλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να γίνει μια πόλη όμορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη, όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζει κανείς! Για το σκοπό αυτό, θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» και την Έλενα Βάκα!»

 


Αναστάσιος (Τάσος) Παστουρμάς- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

 

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Παστουρμάς γεννήθηκε και κατοικεί στην Νέα Αρτάκη.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Γεωπονίας.

Από το 2007 ασχολείται με τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και από το 2009 έχει δικό του κατάστημα στη Νέα Αρτάκη.

Από το 2022 είναι γενικός γραμματέας του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών -Κυζικηνών και του Λαογραφικό Μουσείου Νέας Αρτάκης.

Στο παρελθόν δραστηριοποιούταν ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας της Νέας Αρτάκης.

«Η ενασχόλησή μου σε επίπεδο εθελοντισμού με παρακίνησε να δεχτώ με μεγάλη τιμή την πρόσκληση της κας Βάκα ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος, θέλοντας να προσφέρω το καλύτερο για τη Ν.Αρτάκη που είναι ο τόπος μου.»

 

 


Μελίνα Γιωργάκη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας

 

Η Μελίνα Γιωργάκη είναι 33 χρονών και μένει μόνιμα στη Χαλκίδα.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών -Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης (2008 – 2012).

Έχει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών  (ΕΚΠΑ) - Τμήμα Νομικής, με κατεύθυνση το Διεθνές Δίκαιο και ειδίκευση το Ευρωπαϊκό Δίκαιο (2015 – 2017).

Έχει συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών «ΠΡΟΧΩΡΩ» του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2018 – 2019).

Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο Δημαρχείο Χαλκίδας, στο Τμήμα Προσωπικού-Μισθοδοσίας από 06/2011 έως 09/2011.

Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα εστίασης από το 2014 έως 2016.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε Φροντιστήριο Αγγλικών από το 2016 έως σήμερα.

Γνωρίζει άριστα αγγλικά και είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency. Ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα ιταλικών και γαλλικών.

Έχει γνώσεις Η/Υ και είναι κάτοχος ΕCDL.

 


 Χάρης Σινανίδης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Παραλίας Αυλίδας

 

Ο Χάρης Σινανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα (Κυψέλη) και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε σε Διευθυντικές θέσεις στις πολυεθνικές Αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρίες PARKE DAVIS Hellas και PFIZER Hellas. Τώρα είναι άμισθος Διευθύνων Σύμβουλος σε Ελληνική φαρμακευτική εξαγωγική εταιρεία.

O πατέρας του ήταν εκδότης τριών Μικρασιατικών εφημερίδων, μίας καθημερινής, μίας εβδομαδιαίας και μίας οικονομικής και η μητέρα του ασχολήθηκε με την ανατροφή των παιδιών της και τις ανάγκες του σπιτιού.

Έχει δύο κόρες, την Μίρκα, απόφοιτη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (τμήμα Τεχνολογία ιατρικών εργαστηρίων) και την Λένια, απόφοιτη Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (οπτικό – οπτομέτρη).

Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην κοινότητα Παραλίας Αυλίδας το 2003, και το χωριό αυτό  το αγάπησε από την πρώτη στιγμή για την ιστορικότητά του, την φυσική ομορφιά του  και τους φιλόξενους κατοίκους του.

Ιδιαίτερα με τους οικιστές, όπως είναι και ο ίδιος, ανέπτυξε σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού και προσπάθησε συμμετέχοντας σε συλλόγους να βοηθήσει στη λύση πολλών προβλημάτων με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Σύλλογοι που τον εξέλεξαν:

           2022-2023 - Πρόεδρος του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Μόρφας-Παραλίας Αυλίδας (περιοχή όπου είναι και η κατοικία του)

           2014-2021 - Πρόεδρος της «ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ»

           2002-2011 - Πρόεδρος του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΥΛΙΔΑΣ»

           2000-2001 - Aν/πρόεδρος του Εξωραϊστικού -Πολιτιστικού Συλλόγου « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Μόρφας-Παραλίας Αυλίδας

 

Αποτελέσματα της δράσης του:

1) Κοινότητα Παραλίας Αυλίδας

Κυκλοφοριακός κόμβος Μόρφας, Πινακίδες ονομάτων κεντρικών δρόμων Μόρφας, Δημιουργία πλατείας Μόρφας, Αγωγός ύδρευσης Ζυκίδη, παρεμβάσεις σε οδούς, Διάνοιξη οδού, Εξωραϊσμός Παραλιών «ΚΑΡΕΖΗ» και « ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΥ» με παγκάκια, ομπρέλες, καθαρισμό χόρτων, φωτισμό, Τοποθέτηση  «καμπινών» για λουόμενους σε Πούντα και Σκαλάκια, Θυρίδες ΕΛΤΑ στην οικιστική περιοχή, Δημιουργία Ιατρείου στην θέση Μόρφα, Οικονομική ενίσχυση 1000 ευρώ Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Παραλίας Αυλίδας για αποκάλυψη επιχρισμάτων, Παιδότοπος στην θέση Βαθύ Ρέμα,  Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός Αγροτικού Ιατρείου κοινοτικού καταστήματος.

2) Ενότητα Αυλίδας

Αίθουσα πληροφορικής Γυμνασίου Βαθέως, Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός Ιατρείων Ενότητας Αυλίδας και ιδρύματος χρόνιων παθήσεων Βαθέως, δωρεά Η/Υ σε Συλλόγους  Δημοτικών σχολείων.

 

 


Μαρία Χατζησωτηρίου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

 

Η Μαρία Χατζησωτηρίου είναι παιδί της Νέας Αρτάκης.

Είναι παντρεμένη και έχει 4 υπέροχα παιδιά και 4 εγγονάκια.

Εργάστηκε για 15 χρόνια στο βιβλιοπωλείο της οικογένειάς της, όπου και ήρθε σε επαφή με το διάβασμα και τις τέχνες, μια σχέση ζωής που τη συντροφεύει έως σήμερα.

Το πάθος της για τα εικαστικά μετουσιώθηκε σε επάγγελμα ιδρύοντας 2 γκαλερί σε Νέα Αρτάκη και Χαλκίδα.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και στη διοργάνωση εικαστικών δρώμενων.

Ως αυτοδίδακτη ζωγράφος έχει συμμετάσχει σε 8 ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και κολάζ.

Η ενασχόληση της με τα αυτοδιοικητικά από το 2019, ως εκλεγμένη σύμβουλος στη Δ.Κοινότητα Νέας Αρτάκης αποτελεί ένα μεγάλο σχολείο νέων εμπειριών και γνώσεων.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση της Δημάρχου Έλενας Βάκα να είμαι κι εγώ κομμάτι της ομάδας της. Πιστεύω πως χρειάζεται χώρος και χρόνος  για να δρέψουμε τους καρπούς των δέντρων που φύτεψε σε μια δύσκολη τετραετία και να συνεχίσουμε να ρίχνουμε νέους σπόρους για το μέλλον.

Ο στόχος για μένα είναι ένας: Η βελτίωση της καθημερινότητας μας. Επειδή τα μικρά κάνουν τη μέρα και τα μεγάλα τη ζωή, είμαι έτοιμη να προσπαθήσω για την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού αναδεικνύοντας το έργο των πολιτιστικών φορέων και δημιουργώντας πολιτιστική πολυμορφία με νέα στοιχεία, ιδέες και αξίες.

Όνειρό μου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού πολυχώρου στη Νέα Αρτάκη, αντάξιου της ιστορίας μας.

Η ελπίδα της στήριξή σας είναι πολύτιμη.»

 

 

 


Γιώτα Τριανταφύλλου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Βασιλικού

 

Η Γιώτα Τριανταφύλλου είναι ελεύθερη επαγγελματίας.

Γεννήθηκε το 1980 στον Καναδά και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στον Κάμπο Βασιλικού.

Έχει τελειώσει το ΙΕΚ Χαλκίδας με πτυχίο «Στέλεχος Τουρισμού και Υπαίθριων Δραστηριοτήτων».

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε Φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Είναι ενεργός μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κηρύκο και έχουν μεγαλώσει μαζί 4 γιούς.

«Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση της Δημάρχου μας Έλενας Βάκα και νιώθω τιμή που θέλησε να με συμπεριλάβει στην ομάδας της. Έχω τη θέληση να εργαστώ σκληρά για το καλό της Κοινότητάς μας και να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.»

 

 

 


Ιωάννης Κατόλης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης

 

Ο Ιωάννης Κατόλης είναι 21 έτους και είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Ψαχνών με πτυχίο στην ειδικότητα «Διοίκηση&Οικονομία».

Σπούδασε ως ζαχαροπλάστης και αρτοποιός στο ΙΕΚ  Όμηρος Αθηνών, καθώς από μικρός είχε έρωτα με τις κουζίνες και τα γλυκά κυρίως.

Τώρα εργάζεται ως μάγειρας σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Νέας Αρτάκης.

Χόμπι του για πάνω από 10 χρόνια είναι το ποδόσφαιρο και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πόλης του, αλλά και στα περίχωρα.

Ασχολείται με τα κοινά. Είναι μέλος του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών -Κυζικηνών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων, είτε με τη θεατρική ομάδα, είτε με τους χορευτικούς συλλόγους της Νέας Αρτάκης.

«Αγαπάω το «χωριουδάκι» μου… δεν φαντάζομαι την εξέλιξη της ζωής μου μακριά από αυτό!

Μακάρι το νέο της ηλικίας μου να επηρεάσει και να συμβάλει και σε άλλα παιδιά της γενιάς μου σχετικά με το καλό του τόπου μας.»

 

 


Ευαγγελία Πέτσα- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Βασιλικού

 

Η Ευαγγελία Πέτσα είναι κάτοικος  Βασιλικού της Δημοτικής  Ενότητας Ληλαντίων.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό.

Έχει τελειώσει το Γενικό Λύκειο Βασιλικού.

Έχει δίπλωμα ΙΕΚ με ειδικότητα Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου στο ΙΕΚ Χαλκίδας και στο ΚΕΚ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ».

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως ασφαλιστική  πράκτορας.

Έχει ενεργή δράση στον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Βασιλικού εδώ και πολλά χρόνια ως ενεργό μέλος, αντιπρόεδρος και γραμματέας.

Είναι παντρεμένη με τον Ανάργυρο Κοντόπουλο και έχει μια κόρη.

«Ευχαριστώ θερμά την δήμαρχο Έλενα  Βάκα για την τιμή της πρόσκλησης να συμμετέχω με τον συνδυασμό της «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» στην Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού.

Πιστεύω ότι με συνεργασία, θέληση, ιδέες και γνώσεις θα συνεισφέρουμε όλοι μας ώστε να βλέπουμε την πόλη μας και τις γύρω περιοχές  να γίνονται πιο λειτουργικές, ακόμα ομορφότερες, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα πάντα με έργα και πάντα με θέληση.»  

 


Δημήτρης Αθηναίος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Δροσιάς

 

Ο Δημήτρης Αθηναίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι 38 χρονών.

Είναι απόφοιτος του 2ου ΤΕΕ Χαλκίδας στην ειδικότητα ψυκτικός.

Εδώ και 20 χρόνια εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Δροσιάς κατά τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Τα τελευταία 8 χρόνια είναι εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χαλκίδας (ΔΗΜΤΟ).

«Στις προσέχεις δημοτικές εκλογές, με εμπιστοσύνη στο έργο και στο πρόσωπο της Δήμαρχου Έλενας Βάκα, θα συμμετέχω και εγώ ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Δροσιάς. Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε!!»