MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος


Στην ανακοίνωση τριών νέων υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τον συνδυασμό του προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος. 


Αντωνίου Βασιλική
Ονομάζομαι Αντωνίου Βασιλική, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα στο Νέο Ψυχικό, γόνος Ευβοϊκής οικογένειας ο μακαριστός πατέρας μου Ανέστης Αντωνίου από Μακρυκάπα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και η μητέρα μου Ιωάννα Αντωνίου από Κάρυστο Ευβοίας Μαρμάρι.
Είμαι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδος από το 2000.

Οι σπουδές μου αφορούν την δημοσιογραφία ,MARKETING δημοσίων σχέσεων ~πωλήσεων ~οργάνωση οικονομικών και προσωπικού δικτύωσης και προβολής επιχειρήσεων~. Εργάστηκα και συνεργάστηκα  με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια σε όλες τις οικονομικές εφημερίδες της Ελλάδας, ΚΕΡΔΟΣ, ΑΓΟΡΑ οικονομικό περιοδικό, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΕΞΠΡΕΣ.

Παράλληλα από το 2000 ίδρυσα την προσωπική μου επιχείρηση ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ στην Εύβοια όπου την διατήρησα μέχρι το 2012 και συνεργάστηκα με όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας και διαφήμισης, περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση.

Είμαι παντρεμένη με τον ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ (Χαλκίδας) κ.Στέλιο Τσατσαρώνη και έχουμε μιά κόρη την Αναστασία ~Αικατερίνη 16 ετών μαθήτρια Γενικού Λυκείου Χαλκίδας.

Επίσης διετέλεσα ενεργό μέλος των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ όπου μέσα από την αγάπη τους και τον κοινό αγώνα μας με την Βοήθεια Του Θεού και των ανθρώπων της ΕΥΒΟΙΑΣ οργανώσαμε φιλανθρωπικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Χαλκίδα για λογαριασμό του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, την ΦΛΟΓΑ, το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, για την ΣΙΤΙΣΗ ΕΝΔΕΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, για τις ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ( 2007) κ.α.


Μαρία Γιαννουλάκη
Η Μαρία Γιαννουλάκη είναι κάτοικος Ταξιάρχη Ευβοίας, παντρεμένη  με τον Δημήτρη Κουτσογιωργάκη και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πρ. αντιδήμαρχος στην Δήμο Ωραιών, πρ. Δημ. Σύμβουλος στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και υπάλληλος γραφείου στην εταιρεία Κόντος.Νατάσα Πικραμένου
Η Νατάσα Πικραμένου είναι μητέρα δυο παιδιών και παντρεμένη  με τον Δημήτρη Κασινά ελεύθερο επαγγελματία. Έχει ασχοληθεί με την διοίκηση εμπορικών επιχειρήσεων.

Είναι πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου δημοτικού Χαλκίδας.

Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Χαλκίδεων.
Είναι μέλος Α’βαθμιας σχολικής επιτροπής.

Είναι μέλος επιτροπής ισότητας του Δήμου Χαλκίδεων.

Είναι μέλος εθελοντικής ομάδας Γ.Ε.Α

"Με εκτίμηση και σεβασμό προς τα πρόσωπα όλων των πολιτών του νόμου Εύβοιας θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας στις επικείμενες εκλογές, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις, την προσπάθεια ενός αξιόλογου ανθρώπου επικεφαλής του συνδυασμού << ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ >>υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κο Κώστα Μαρκοπουλο.

Μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνεια και σοβαρότητα για την συνολική πρόοδο της Περιφέρειας της Στερεάς με έργα και όχι με λόγια.

Με βαθιά πίστη στις αξίες της δημοκρατίας και συμμετοχής επιθυμώ να εκπροσωπήσω εσάς, τους συμπολίτες μου και δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα με στόχο να συμβάλλω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Μαζί έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.

Φιλικά Νατάσα Πικραμένου-Κασινά"