MY KTEO

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Εκ νέου υποψήφια η Μαρία Βερούχη με το συνδυασμό του Λευτέρη Ραβιόλου


Εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου θα είναι η Μαρία Βερούχη.

Από το 2010 που ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα κοινά από το Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου, μετέπειτα ολοκλήρωσε τρεις θητείες στη θέση της Προέδρου του Συνδέσμου Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου, μια θητεία ως μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ευβοίας, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πορεία ξεκίνησε το 2010 από την Κοινότητα Καρύστου, συνεχίστηκε με μια επιτυχημένη θητεία στην Προεδρία της Κοινότητας και από το 2019 μετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την τρέχουσα τετραετία, έχει δοκιμαστεί σε αρκετές θέσεις ευθύνης, όπως η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής και Τουριστικής Πολιτικής, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει την Προεδρία του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Τουριστικού Οργανισμού του Δήμου «Ανεμοπύλες».

Παρακολουθώντας το έργο της ξεχωρίζει η δράση της στο πλαίσιο ίδρυσης και ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, η εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι δράσεις στο πλαίσιο του ΚΕΠ Υγείας και η ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων.

Με την πιθανή επανεκλογή της στις εκλογές του 2023 ίσως ξαναβάλει πλώρη για το Διοικητικό Συμβουλίου του Ελληνικού Διαδικτυακού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο οποίο συμμετέχει τα τελευταία χρόνια, υπό την προεδρία του Γ. Πατούλη.

Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι θα έχει, όπως πάντα, πολλή δουλειά και βέβαια προεκλογικό αγώνα!