MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Το έργο Skills4Sports ολοκληρώνει τις δράσεις του στο τελικό συνέδριο που διοργανώνει στη Χαλκίδα στις 12 και 13 Ιουλίου 2023


Το έργο Skills4Sports ολοκληρώνει τις δράσεις του στο τελικό συνέδριο που διοργανώνει στη Χαλκίδα στις 12 και 13 Ιουλίου 2023, στη πόλη της Χαλκίδας.

Το τελικό συνέδριο Skills4Sports είναι το αποκορύφωμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης ετών από την ομάδα του έργου και τους συνεργάτες της. Το συνέδριο θα χρησιμεύσει ως δίαυλος για την προβολή των επιτευγμάτων, των αποτελεσμάτων και του αντίκτυπου του έργου, καθώς και για την αξιοποίηση μιας δια ζώσης συνάντησης για την πραγματοποίηση μιας καρποφόρας συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενημερωτικές συνεδρίες, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ομιλιών, επισκοπήσεων έργων και συζητήσεων για στρατηγικές βιωσιμότητας και ενδυνάμωσης. Η εκδήλωση θα προσφέρει έναν χώρο δικτύωσης και σύνδεσης με εμπειρογνώμονες του κλάδου και ενδιαφερόμενους φορείς.

Το συνέδριο στοχεύει να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει άτομα εντός της αθλητικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις, να διδαχθούν και να εξερευνήσουν ευκαιρίες για μελλοντικές συνεργασίες.

Το τελικό συνέδριο Skills4Sports υπόσχεται να είναι μια δυναμική και διορατική εκδήλωση, που θα φέρει κοντά ενδιαφερόμενους φορείς, ειδικούς και συμμετέχοντες NEETs για να γιορτάσουν τον αντίκτυπο του έργου και να χαράξουν την πορεία για συνεχή ενδυνάμωση στον αθλητικό κλάδο.

Σχετικά με το Skills4Sports
Το Skills4Sports είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενδυνάμωση των NEETs μέσω του αθλητισμού. Το έργο επικεντρώνεται στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης, καθοδήγησης και ευκαιριών σταδιοδρομίας σε νεαρά άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις.
Αξιοποιώντας τη δύναμη του αθλητισμού, το Skills4Sports στοχεύει να εξοπλίσει τους NEETs με τις απαραίτητες δεξιότητες και υποστήριξη για να ευδοκιμήσουν στον αθλητικό κλάδο.