MY KTEO

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Σταμάτης Γαρδέλης: Χρωστάω 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση, γκρεμίστε τα τώρα


Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλά για την περιπέτεια με το σπίτι που έχει στο Πόρτο Γερμενό και τα μεγάλα πρόστιμα που οφείλει.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Σταμάτης Γαρδέλης υποδέχτηκε την Ελένη Μουστάκη για λογαριασμό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό.

Ο ηθοποιός έδειξε τις κατασκευές που έχει κάνει στο ακίνητο μόνος του καθώς και τον μεγάλο κήπο με τα δέντρα. Όπως εξήγησε όλα αυτά πρόκειται να κατεδαφιστούν καθώς η πολεοδομία έχει χαρακτηρίσει το οικόπεδό του ως δάσος, άρα το κτίσμα θεωρείται αυθαίρετο. Ήδη το πρόστιμο με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει στις 80.000 ευρώ και ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει λάβει ειδοποιητήριο πλειστηριασμού για το σπίτι του στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε αγανακτισμένος: «Όλα προς κατεδάφιση. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου στην Αθήνα σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος.

Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο», είπε ξεσπώντας για την περιπέτειά του.

Επίσης μίλησε για όσα έγιναν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όταν πήγε καλεσμένος και για τα σχόλια που ακολούθησαν: «Τα έχουν πει και μέσα από το κόμμα. Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight.

Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά. Και αυτό αψυχολόγητο ήταν γιατί κάνει το παιδί τη δουλειά του. Την έβλεπα ότι ψαχνόταν και κάτι της έλεγαν από πάνω με το κοντρόλ. Ήταν χαζομάρα μου που είπα στην Φαίη Σκορδά: «βγάλε το ακουστικό». Εγώ γενικά μίλησα», πρόσθεσε στην απογευματινή εκπομπή του Mega.




iEidiseis.gr