MY KTEO

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους – τι θα γίνει με τον γάμο τους;


Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για την επικείμενη βάφτιση του γιου της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον Ισπανό άσο της μπάλας.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους τον Φεβρουάριο, ένα αγοράκι που άλλαξε τελείως τη ζωή τους. Μάλιστα, εδώ και μερικούς μήνες, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι πλέον και επίσημα μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, για να βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη και τον γιο τους, ενώ η Ελένη Φουρέιρα, όπως είδαμε στο backstage video από τα γυρίσματα του τελευταίου videoclip της, δεν αποχωρίζεται τον πιτσιρίκο ούτε τις ώρες που δουλεύει.

Το ερώτημα που ανακύπτει πλέον είναι πότε με το καλό θα γίνει η βάφτιση του μικρού και αν το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα.

Μια πρώτη ιδέα μας έδωσε ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO της Panik Music στην οποία ανήκει η τραγουδίστρια και «συνάδελφός» της στην κριτική επιτροπή του «Fame Story». Ο γνωστός μάνατζερ και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Φουρέιρα απάντησε πρόσφατα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν θα είναι νονός με μια αποκάλυψη. Η βάφτιση θα γίνει την άνοιξη και ο ίδιος δεν θα είναι ανάμεσα στους νονούς.

Την Κυριακή λοιπόν η Νάνσυ Παραδεισιανού μετέφερε στο «Γειά σου» όλα τα νεότερα για την βάφτιση.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε η δημοσιογράφος, νονοί του Μποτία junior θα είναι δύο. Ο κολλητός φίλος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός εκείνης Βασίλης Σιμσιρίκης. Η ακριβής ημερομηνία της βάφτισης δεν έχει γίνει γνωστή, όμως το παιδί θα έχει συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του.

Όσο για το ενδεχόμενο το ζευγάρι να περάσει την «κουλούρα» στην ίδια ημέρα, αυτό δεν είναι πιθανό. Ο ποδοσφαιριστής και τραγουδίστρια είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη ζωή τους αυτή τη στιγμή και ένας γάμος δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά τους.

Τέλος, η Νάνσυ Παραδεισιανού αποκάλυψε μια σημαντική λεπτομέρεια για το όνομα του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ο μικρός θα πάρει όνομα με αρχαιοελληνικές ρίζες.



iEidiseis.gr