MY KTEO

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ελένη Φουρέιρα: Στενός συνεργάτης της πρόδωσε το μυστικό της βάφτισης του γιου της


Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και απάντησε για το ενδεχόμενο να γίνει κουμπάρος της Ελένη Φουρέιρα.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο CEO της Panik Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Δωδέκατη νύχτα» στο Θέατρο Τέχνης, στην οποία η Panik είναι συμπαραγωγός.

Βγαίνοντας από την αίθουσα, οι κάμερες περικύκλωσαν τον μάνατζερ και παραγωγό για να τους αποσπάσουν κάποια δήλωση σε σχέση με τον επικείμενο, όπως λέγεται, γάμο της Ελένης Φουρέιρα με τον επί χρόνια αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της Αλμπέρτο Μποτία και τη βάφτιση.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, που ανήκει στο στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας -η Ελένη Φουρέιρα ανήκει στο δυναμικό της Panik και κάθονται μαζί στο «έδρανο» των κριτών του «Fame Story»- απάντησε για το αν θα γίνει κουμπάρος του ζεύγους.

«Με την Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει ήδη η κουμπαριά η επαγγελματική.

(Εκτός της επαγγελματικής σχέσης) τους έχει βρει τους κουμπάρους, οπότε είναι τακτοποιημένη» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος στις κάμερες και διευκρίνισε ότι η απάντησή του αφορούσε στην βάφτιση του γιου της τραγουδίστριας και του Αλμπέρτο Μποτία.

«Εγώ ξέρω για μια βάφτιση που έρχεται. Οπότε όταν είναι, την άνοιξη, θα το μάθετε».




iEidiseis.gr