MY KTEO

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Μαρία Τζομπανάκη: Πως βαθμολογεί τον Βασίλη Μπισμπίκη στον τρίτο κύκλο του «Σασμού»


Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» για τον νεοφερμένο στην Άνω Ποριά Βασίλη Μπισμπίκη και αποκάλυψε ποιος ρόλος της αρέσει περισσότερο.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η «καπετάνισσα» Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού Σουσού» για την συνεχιζόμενη επιτυχία του «Σασμού» παρά τον λυσσαλέο ανταγωνισμό, την οποία απέδωσε στην πολύ καλύ συνεργασία που αντανακλάται στο αποτέλεσμα.

«Είμαστε μια αγκαλιά. Η αγκαλιά και η αγάπη πάντοτε ξεπερνούν τα εμπόδια» είπε η ηθοποιός και απάντησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον ηθοποιό που μπήκε φέτος στη σειρά και έφερε τα πάνω κάτω.

«Καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Είναι καλό παιδί. Είναι εκεί ακούραστος, από το πρωί ως το βράδυ» ήταν το «πόρισμα» της Μαρίας Τζομπανάκη, η οποία ξεκαθάρισε στη συνέχεια ποιος είναι ο ρόλος που αγαπάει πιο πολύ.

«Μικρή μου άρεσε ο ρόλος της κόρης, της αδερφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέρφια και υπέροχους γονείς. Καταλήγω στον Αχιλλέα μας, γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου.

Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας. Δεν λιγοστεύει ποτέ. Τώρα ήρθε κι αυτό το πλάσμα, πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης. Μου αρέσει να με λένε γιαγιά. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να το ζήσουν.».



iEidiseis.gr