MY KTEO

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός
Θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με οφειλές σου προς τρίτους ή γενικότερα διακανονισμούς με τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Μπορείς να περιμένεις κάποια καλά αποτελέσματα και σχετικά συμφέρουσες συμφωνίες αυτή τη στιγμή. Σε ψυχολογικό επίπεδο αισθάνεσαι την ανάγκη να αντιμετωπίσεις πράγματα και καταστάσεις που κουβαλάς από το παρελθόν και ασφαλώς δεν σου είναι ευχάριστα, όμως θέλεις να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να τα αφήσεις πίσω σου. Θα χρησιμοποιήσεις περισσότερο υη λογική σου, παρά το συναίσθημα για να τα καταφέρεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα που θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου, αλλά και να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έχει για εσένα αξία και σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά και υλικά ασφαλής.

Ταύρος
Περισσότερο από όλα σε επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο. Το επόμενο διάστημα αναμένονται στη ζωή σου σημαντικές αλλαγές και γεγονότα που θα αφορούν την πορεία των σημαντικών σου σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και κάποια οικογενειακά θέματα. Στην ουσία φαίνεται πως ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή σου, εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Στο πιο άμεσο μέλλον θα βρεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο τους κατάλληλους ανθρώπους και με αξιοπιστία για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο στα επαγγελματικά σου, ενώ σε υπάρχουσες συνεργασίες θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση και ειλικρινής επικοινωνία κι έτσι θα βρεθούν ρεαλιστικές λύσεις, ενώ μπορεί να σε βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό οι συμβουλές κάποιου/ας φίλου/ης.

Δίδυμοι
Προσπαθείς να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις έτσι, ώστε να μπορέσεις να έχεις χρόνο για να κάνεις και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Επίσης, θα υπάρχει αρκετά καλή συνεννόηση με τους συναδέλφους σου στη δουλειά, αλλά και με όσους συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Θα καταφέρεις να είσαι πιο αποδοτικός/η και παραγωγικός/η σε ότι κάνεις και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβράβευση στη δουλειά σου με κάποιον τρόπο, πιθανώς και με κάποια προαγωγή ή αναβάθμιση της θέσης σου. Εάν αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι στον τρόπο ζωής σου αυτό το διάστημα, όπως πχ να ακολουθήσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να κόψεις το κάπνισμα, θα έχεις καλά αποτελέσματα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο πραγματοποιείται στον ευαίσθητο 12ο οίκο σου και περισσότερο θα σε επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις δυσάρεστα ζητήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν για να βρεις την ηρεμία σου. Ωστόσο, μην παραμελήσεις τυχόν θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν τώρα.

Καρκίνος
Αναζητάς την καλοπέραση και τις όμορφες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ανησυχείς και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να ζήσεις και τα δύο. Επιπλέον θα έχεις πολλές εμπνεύσεις και δημιουργικές ιδέες και θα μπορέσεις να προωθήσεις ή ακόμη και να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδια σου στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου. Θα μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις ώστε μελλοντικά να έχεις στη ζωή σου αυτά που επιθυμείς, πάντα όμως έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν πρέπει να εφησυχάζεις και να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα φέρει κάποιες προκλήσεις στις φιλικές σου σχέσεις και μπορεί να απομακρυνθείς με ορισμένα άτομα, ενώ δεν το περίμενες, όπως και να έρθεις πιο κοντά με άλλα από το πουθενά. Επίσης οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα σημαντικές μελλοντικά.

Λέων
Οι συζητήσεις και οι επαφές σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα είναι περισσότερες από ό,τι συνήθως, αλλά θα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση, ενώ θα ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα που καιρό τώρα σας απασχολούν και δημιουργούν εντάσεις μεταξύ σας. Ειδικά εάν υπάρχουν θέματα οικονομικής φύσεως τώρα είναι η ιδανική στιγμή να διευθετηθούν και να φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου. Πιθανώς η λύση να δοθεί μέσα από την αξιοποίηση ή την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι πολύ σημαντική για εσένα σε θέματα που αφορούν την δουλειά και την καριέρα σου. Στον τομέα αυτό είναι πιθανό να υπάρξουν καινούρια δεδομένα που μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις σχέδια και πορεία ή να βρεθείς μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και να πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις.

Παρθένος
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κοινωνική για εσένα και το να έρχεσαι κοντά με άλλους ανθρώπους είναι κάτι που το είχες πραγματικά ανάγκη. Πολλές επαφές και συναντήσεις θα έχεις με φίλους και γνωστούς αλλά και τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς. Σε περίπτωση που έχεις σκοπό ωστόσο να μιλήσεις με σημαντικούς ανθρώπους για σοβαρά θέματα, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι αυτή τη στιγμή είσαι σε θέση ισχύος επικοινωνιακά και μπορείς να προωθήσεις όλα σου τα αιτήματα με επιτυχία. Αν έχεις στα σκαριά μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι θα τηρηθούν τα πάντα στο ακέραιο και η άλλη πλευρά δεν έχει πρόθεση να σε εκμεταλλευτεί ή να σε παραπλανήσει. Με την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να κινηθούν πιο γρήγορα τα επαγγελματικά σου σχέδια ή τα πλάνα των σπουδών σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς με εντελώς καινούρια όνειρα για το μέλλον σου.

Ζυγός
Ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου έρχεται στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες. Θα αξιολογήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το εισόδημα σου, ενώ το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να βρεις νέους τρόπους θα το αυξήσουν ή θα κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου. Πολύ πιθανό να καταφέρεις να πάρεις μία μικρή αύξηση ή να έχεις κάποιου άλλου είδους διευκόλυνση, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα, πιθανώς όμως να συνοδεύεται από έξτρα υποχρεώσεις. Τον τομέα των οικονομικών σου φωτίζει και η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, περισσότερο όμως ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις τώρα μία αποζημίωση ή κληρονομιά, ενώ αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποια επένδυση, το αποτέλεσμα θα αλλάξει εντελώς την οικονομική σου κατάσταση.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα και δεκαήμερο σε επηρεάζει αμεσότατα και θα αλλάξει το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Πολύ πιθανό όσες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους, να φτάσουν στο τέλος τους. Εκείνες που έχουν ισχυρές βάσεις θα διατηρηθούν, όμως θα αλλάξουν μορφή και ισορροπίες. Σημαντικές πιθανότητες υπάρχουν και για να ξεκινήσει κάτι εντελώς καινούριο στην αισθηματική ή την επαγγελματική σου ζωή το επόμενο διάστημα. Στο πιο άμεσο μέλλον η επικοινωνία σου με τους γύρω βελτιώνεται και θα καταφέρεις να προωθήσεις πολλές ιδέες και σκέψεις σου. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση και μεγάλη πίστη στις ικανότητες σου θα δείξεις ποιος/α πραγματικά είσαι και θα εκφράσεις την προσωπικότητα σου. Έτσι θα έρθεις πιο κοντά στην υλοποίηση κάποιου δημιουργικού σου σχεδίου.

Τοξότης
Αυτές τις μέρες θα προτιμήσεις την απομόνωση, παρά τις πολλές και ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, ώστε να χαλαρώσεις και αν βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου. Βάζεις σε τάξη διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν και προσπαθείς να αποβάλεις τις αρνητικές σκέψεις και ό,τι άλλο επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Θα καταφέρεις να βρεις πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σου και έτσι θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα. Ωστόσο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στην καθημερινότητα σου , που μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου, τις συνήθειές σου, τη ρουτίνα σου, ίσως και την υγεία σου. Ίσως να χρειαστείς λίγο χρόνο παραπάνω για να τις συνειδητοποιήσεις και να συντονιστείς στους καινούριους ρυθμούς.

Αιγόκερως
Θέλεις πολύ να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους, περισσότερο όμως για σοβαρά θέματα, παρά απλά για διασκέδαση και χαλάρωση. Δεν χάνεις καμία ευκαιρία για κοινωνικές συναναστροφές και σίγουρα θα διευρύνεις τον κύκλο σου, κάνοντας νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να προωθήσεις κάποια σχέδια σου ή ακόμη και να μπεις σε μία καινούρια ομάδα με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και ανησυχίες. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο σε ωθεί να κυνηγήσεις με διαφορετικό τρόπο την υλοποίηση των δημιουργικών σου σχεδίων, ενώ μπορεί να καταλάβεις πως πρέπει να εγκαταλείψεις οριστικά κάποιο, που περισσότερο σε φθείρει, αντί να σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση.

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο επηρεάζει άμεσα το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες των σχέσεων με τους δικούς σου ή να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι, ακόμη και τόπο κατοικίας. Στο προσκήνιο μπορεί να έρθουν και ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, την εκμετάλλευση της ή μία τέτοιου είδους αγοραπωλησία. Στο πιο άμεσο μέλλον η προσοχή σου και όλο σου το ενδιαφέρον είναι στραμμένα σε ότι έχει να κάνει με θέματα καριέρας και δουλειάς. Μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου και να έχεις πολλά οικονομικά οφέλη δείχνοντας την αξία σου, την οποία όλοι θα παραδεχτούν, και συνεχίζοντας να δουλεύεις με επιμονή και μεθοδικότητα

Ιχθύες
Θα αρχίσει να σε απασχολεί έντονα το πώς θα καταφέρεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις, οι οποίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα αλλά και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις γύρω από αυτό το θέμα είναι πολλές και οπωσδήποτε θα βρεις τον τρόπο να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Οι συνθήκες μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, αλλά και εσύ από πλευράς σου είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις με πρόγραμμα και συνέπεια. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σε σπρώχνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι τα πρόσωπα και τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και αυτόν που εκφράζεσαι. Πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα σε σχέση με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς. Επίσης είναι πιθανό να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια που έκανες για το μέλλον σου και να ξεκινήσεις να οργανώνεις καινούρια.astrology.gr