MY KTEO

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Σήμερα ολοκληρώνεται η όψη Ήλιου/Ερμή στον Ζυγό στον 7ο σου με αποτέλεσμα να σου δοθούν ευκαιρίες να αναπτύξεις τις απόψεις και τα σχέδια σου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυξημένες μετακινήσεις και δοσοληψίες ενώ κάποιες προτάσεις συνεργασίας θα τεθούν επί τάπητος. Αυξημένες και οι μετακινήσεις αλλά και οι επαφές με ανθρώπους που θα επιδράσουν θετικά στα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη μάλιστα από τον 10ο σου και το ζώδιο του Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και συμπαθής στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

Ταύρος
Θα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις και να τακτοποιήσεις με λεπτομέρεια τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, δίνοντας με άνεση λύσεις. Θα εκθέτεις τις απόψεις σου και στον εργασιακό χώρο θα είσαι αρκετά ήρεμος/η και συνεργάσιμος/η. Στις δοσοληψίες σου θα είσαι αρκετά έξυπνος/η και διπλωμάτης/τισσα ενώ με την Σελήνη να έχει περάσει στον Αιγόκερω στον 9ο σου οίκο θα θελήσεις να οργανώσεις κάποια μαθήματα. Αν χρειαστείς βοήθεια από κάποιον δημόσιο φορέα, θα έχεις εύνοια και με άνεση θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι
Με την σύνοδο Ήλιου/Ερμή να ολοκληρώνεται στον 5ο σου, θα έχεις αυξημένη διάθεση για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Αν ασχολείσαι με την συγγραφή, με μαθήματα ή με αθλητικές δραστηριότητες, σήμερα θα είσαι αρκετά ταλαντούχος ώστε να επηρεάσεις θετικά με τις απόψεις σου αλλά και με τον ευγενικό και ισορροπημένο τρόπο γραφής ή έκφρασης. Αυξημένη κοινωνικότητα και ανάγκη να εκφραστείς καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Με την Σελήνη στον Αιγόκερω στον 8ο σου μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος
Αν θελήσεις να διευθετήσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου, σήμερα με την σύνοδο Ήλιου/Ερμή στο Ζυγό στον 4ο σου, είναι μια καλή ευκαιρία για να διαπραγματευτείς. Επίσης θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τους γονείς και τα μέλη της οικογενείας σου σε ένα αρκετά ήρεμο και ευνοϊκό κλίμα προκειμένου να προωθήσεις τα προσωπικά σου σχέδια. Με την Σελήνη να περνά στον 7ο σου στον Αιγόκερω θα είσαι συγκαταβατικός/η με τους/ις άλλους και μπορεί να προκύψουν συζητήσεις για νέες συμφωνίες και συνεργασίες.

Λέων
Με την σύνοδο Ήλιου/Ερμή να ολοκληρώνεται στον 3ο σου θα αναδειχθεί το ρητορικό σου ταλέντο. Θα έχεις ευφράδεια λόγου, λογική σκέψη και με ευκολία και άνεση θα προωθήσεις και θα υλοποιήσεις κάποια σχέδια. Αυξημένη διάθεση για επικοινωνία και συναντήσεις για μαθήματα και συνέλεξη πολλών και διαφορετικών πληροφοριών που θα σε βοηθήσουν. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι με την Σελήνη στον 6ο σου προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας, ενώ γενικότερα θα έχεις πολλές μετακινήσεις και επαφές. Αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις και ανταλλαγή επισκέψεων με συγγενείς.

Παρθένος
Πολύ καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις, ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Θα μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις στην τιμή που σε ευχαριστεί χωρίς ιδιαίτερη πειθώ και παζάρια. Ο τρόπος που θα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα είναι εντυπωσιακός και θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η και διπλωμάτης/τισσα. Η Σελήνη θα περάσει στον 4ο σου οίκο και στον Αιγόκερω και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες, για να «ρίξεις» χρήματα προκειμένου να γίνουν κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι.

Ζυγός
Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος Ήλιου/Ερμή στο ζώδιο σου και στον 1ο οίκο. Θα απολαμβάνεις να εκφράζεις τις απόψεις σου και να γίνεσαι αρεστός/η στο κοινωνικό σου περιβάλλον και πράγματι, όλα θα συντείνουν στο να εκφραστείς και να προωθήσεις τις ατομικές σου επιδιώξεις και σχέδια αφού θα έχεις εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα έχεις περισσότερη εγωπάθεια και φλυαρία από ότι συνήθως και θα μιλάς αρκετά για τον εαυτό σου. Με την Σελήνη στον Αιγόκερω στον 4ο σου ασχολείσαι μόνο με τις προσωπικές σου υποθέσεις.  

Σκορπιός
Με την σύνοδο Ηλίου/Ερμή στον Ζυγό στον 12ο σου, μπορεί να ρίξεις φως σε κάποια μυστικά και είτε να τα ξεδιαλύνεις, είτε να τα αποκαλύψεις. Το καλύτερο για εσένα θα είναι να εκφράσεις επιθυμίες και ανάγκες που έχεις καταχωνιάσει κάπου βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου ή να εξωτερικεύσεις τις φοβίες για τα διλήμματα που αντιμετωπίζεις. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στον 3ο σου θα βοηθήσει να εκφραστείς και να μιλήσεις για κάποια θέματα αλλά μάλλον επιδερμικά θα τα αγγίξεις.

Τοξότης
Αρκετά εποικοδομητική η σημερινή ημέρα με την σύνοδο του Ήλιου/Ερμή να ολοκληρώνεται στον Ζυγό στον 11ο σου γιατί ευνοεί την προώθηση και υλοποίηση των στόχων σου. Με εξαιρετική ευφράδεια λόγου θα επικοινωνείς τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους σου και επειδή θα είσαι αρκετά καλός/η στις δημόσιες σχέσεις, θα βρεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν. Εύκολα θα ξεκινάς νέες γνωριμίες και φιλίες ενώ με την Σελήνη να περνά στον 2ο σου υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις αρκετές δοσοληψίες.

Αιγόκερως
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό ολοκληρώνεται στον 10ο σου για να σου φέρει εύνοια στα επαγγελματικά, κυρίως αν ασχολείσαι με πνευματικές εργασίες ή το εμπόριο. Ιδανική ημέρα για επιχειρηματικά ανοίγματα, για μια πρόσληψη και για να εκτοξεύσεις την φήμη σου. Αν είσαι άνεργος/η, ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις κάποιες γνωριμίες που έχει η οικογένεια σου προκειμένου να βρεις δουλειά. Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και ίσως φανείς κυκλοθυμικός/η.

Υδροχόος
Εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και που σε αποφορτίζουν από την καθημερινότητα. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή που θα ολοκληρωθεί στον 9ο σου, θα σου δώσει την ώθηση να καταπιαστείς με πνευματικές ασχολίες. Θα αποκαλύπτεις με άνεση τα σχέδια και τις προοπτικές σου και με θέρμη θα εκθέτεις τις απόψεις και θεωρίες σου. Ωστόσο μάλλον στην λογική εκτίμηση των πραγμάτων θα μένεις, αφού με την Σελήνη στον Αιγόκερω στον 12ο σου θα αποφεύγεις να μιλήσεις για την συναισθηματική σου κατάσταση.

Ιχθύες
Με την σύνοδο Ηλίου/Ερμή στον Ζυγό στον 8ο σου θα θελήσεις να συζητήσεις για υπαρξιακά θέματα, ενώ επί πρακτικού θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα. Εύκολα θα δίνεις λύσεις και θα τακτοποιείς τις οποίες εκκρεμότητες σχετίζονται με ένα δάνειο, το οποίο αν αποφασίσεις να πάρεις, θα σου το δώσουν με ευκολία και με καλούς όρους. Θα είσαι ευχάριστα κοινωνικός/η με την Σελήνη να βρίσκεται στον φιλικό σου Αιγόκερω και στον 11ο σου και θα θέλεις να μοιραστείς τα σχέδια σου με τους/ις φίλους σου.astrology.gr