MY KTEO

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Βαγγέλης Κούκουζας: Δυο χρόνια με συνέπεια και αφοσίωση στα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη


«Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», ήταν το μήνυμα της νέας νίκης του Φάνη Σπανού και του συνδυασμού του στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Στην περίπτωση: Επιμένουμε, για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των τοπικών/περιφερειακών επιχειρήσεων. Επιμένουμε για περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στον επιχειρηματικό κόσμο, με δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών, αύξηση της ανταγωνιστικότητάς στις αγορές, παραγωγή εισοδημάτων και θέσεων εργασίας, ενδυνάμωση της οικονομίας και της συνοχής της κοινωνίας.   

Μήνυμα και στοχοθεσία που υπηρετεί ο Βαγγέλης Κούκουζας, ο οποίος συμπλήρωσε δύο χρόνια στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας.

Διαθέτοντας ανεπτυγμένα τα προσωπικά του χαρακτηριστικά μα και διαπνεόμενος από αντίληψη συλλογικότητας και αίσθηση ιεραρχίας, τη διετία αυτή, ο Βαγγέλης Κούκουζας άσκησε τις αρμοδιότητές του και ανταποκρίθηκε στην ευθύνη των καθηκόντων του, με συνέπεια και αφοσίωση.

Παρουσίασε ένα άθροισμα δυναμικών δράσεων, που φανερώνουν τον καλό σχεδιασμό, τη δυνατή οργάνωση και την πολλή δουλειά. Απέδωσε αριθμούς που πιστοποιούν τα θετικά αποτελέσματα. 

Στοιχεία που αποτελούν ισχυρή διαβεβαίωση για ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία. 

Με τον αγώνα να συνεχίζεται και την προσεχή 5ετία. Με ακόμη περισσότερες μάχες για να κερδηθούν, με μικρές και μεγάλες νίκες που θα πρέπει να συνεχίσουν να επιτυγχάνονται.

Και που θα αντανακλούν στην Περιφερειακή Αρχή, πολύ περισσότερο όμως στον επιχειρηματικό κόσμο.