MY KTEO

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Με την σύνοδο Ήλιου/Άρη στον Σκορπιό και στον 8ο σου θα αποδειχτεί εξαιρετική η ημέρα αν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς για θέματα οικονομικά, όπου θα μπορέσεις με δυναμισμό, άμεσα και αποτελεσματικά να διεκπεραιώσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα σου προκαλέσει εσωτερικές αναστατώσεις και είναι πολύ πιθανό εξαιτίας συναισθημάτων που θα βγουν στην επιφάνεια κάπως βίαια να σε ωθήσουν σε ξεσπάσματα και διαμάχες με τους/ις άλλους/ες ακόμη και σε ατυχήματα. Απόφυγε να προσπαθήσεις να επιβληθείς και γενικότερα να είσαι προσεκτικός/η χωρίς βιασύνες η παρορμητικές κινήσεις.

Ταύρος
Με την σύνοδο Ήλιου/Άρη στον 7ο σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές διαμάχες στον κοινωνικό ακόμη και στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θα έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες και συναδέλφους οι οποίοι ενδέχεται, να είναι περισσότερο δυναμικοί από εσένα. Προσπάθησε ότι κάνεις να το κάνεις μόνος/η, χωρίς την στήριξη κανενός/καμίας για να αποφύγεις τις εντάσεις. Δύσκολα θα επιτευχθεί η αρμονία και η καλή συνεργασία ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια δικαστική διαμάχη.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Ήλιου/Άρη μέσα από τον 6ο σου θα φέρει νέα ξεκινήματα και δραστηριότητες στον εργασιακό σου χώρο. Θα είσαι υπερκινητικός/η προκειμένου να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου, θα εργαστείς σκληρά και θα είσαι αποτελεσματικός/η. Επίπονη και κουραστική η σημερινή ημέρα, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις μικρά διαλείμματα για να μην εξαντληθείς. Γενικότερα θα είσαι εξυπηρετικός/η με καλές οργανωτικές δεξιότητες και οτιδήποτε αναλάβεις θα το φέρεις εις πέρας. Λίγο προσοχή δείξε στην υγεία σου γιατί θα έχεις την τάση να εξαντλήσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Μια αρκετά ευχάριστη ημέρα ξεκινά για εσένα σήμερα με την σύνοδο του Ήλιου/Άρη στον 5ο σου. Όλη σου την ενέργεια θα την σπαταλήσεις για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, δημιουργικά, χόμπι, χειρωνακτικές εργασίες και οτιδήποτε τραβά η όρεξη σου. Θα έχεις διάθεση να επιβεβαιωθείς μέσα από τις καλλιτεχνικές σου δημιουργίες και ταλέντα και φυσικά για το βράδυ θα επιλέξεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να ψυχαγωγηθείς. Λίγη προσοχή δείξε αν κάποιο χόμπι σου είναι λίγο extreme γιατί θα είσαι ριψοκίνδυνος.

Λέων
Σήμερα με την σύνοδο Ήλιου/Άρη θα έχεις έντονη επιρροή από την οικογένεια σου για πολλά θέματα. Ενώ θα δείξεις σεβασμό στα ήθη και τα έθιμα η σχέση σου με κάποιον από τους γονείς μπορεί να αποδειχτεί προβληματική και να προκύψουν εντάσεις. Υπάρχει περίπτωση να σου βγουν απωθημένα τα οποία δεν θα ξέρεις πως να διαχειριστείς και θα τα βγάλεις βίαια και έντονα. Στην καλύτερη περίπτωση θα ασχοληθείς ενεργά με τις δραστηριότητες και ευθύνες του σπιτιού και της οικογενείας σου.

Παρθένος
Θα είσαι ανοιχτός/η σε καινούριες ιδέες και θα έχεις αυξημένη διάθεση για συναντήσεις και συζητήσεις, όμως στην επικοινωνία σου πολλές στιγμές θα γίνεσαι ωμός/η προκειμένου να φανείς ειλικρινής. Δεν θα έχεις καθόλου τακτ και είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις όχι γι’ αυτά που λες, αλλά για τον τρόπο που τα λες. Επειδή θα είσαι παρορμητικός/η και βιαστικός/η στις αποφάσεις σου, πρόσεχε κατά την διάρκεια της οδήγησης για να μην προκαλέσεις κάποιο ατύχημα ειδικά στην περίπτωση που έχεις κανονίσει μια κοντινή απόδραση.

Ζυγός
Με την σύνοδο Ήλιου/Άρη στον 2ο σου ειδικά σήμερα συνειδητοποιείς πως έχεις το κουράγιο και την αντοχή να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Ωστόσο, το ξόδεμα και τυχόν σπατάλες δεν σου αφήνουν το περιθώριο να αποταμιεύσεις. Δεν χάνεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί έχεις ισχυρή θέληση όμως δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις αλλά για πληρωμές. Να είσαι προσεκτικός αν εργάζεσαι και χειρίζεσαι μηχανήματα και αιχμηρά αντικείμενα γενικότερα, όσο και αν νιώθεις πως έχεις την δύναμη να ανταπεξέρθεις.

Σκορπιός
Με την σύνοδο Ήλιου/Άρη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου θα έχεις ισχυρή θέληση να εκφράσεις τον εαυτό σου και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Δεν θα επηρεάζεσαι από τους/ις άλλους, αντίθετα θα είσαι πολύ επιβλητικός/η και αυταρχικός/η προκειμένου να ολοκληρώσεις τους σκοπούς σου. Περίσσια αυτοπεποίθηση αλλά και εγωισμό που δύσκολα θα τιθασεύσεις με αποτέλεσμα να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους/ες εξαιτίας της παρορμητικότητας και της συσσωρευμένη ενέργειας που εκδηλώνεις προς τα έξω. Σωματική δύναμη, αντοχή και επιθετικότητα.

Τοξότης
Δύσκολη ημέρα η σημερινή με τον Ήλιο να συναντά με σύνοδο τον Άρη στον 12ο σου. Προφανώς και αδυνατείς να εκφραστείς ξεκάθαρα και κρύβεις τις προθέσεις σου. Κινείσαι παρασκηνιακά και είναι πιθανό να αποκτήσεις κρυφούς εχθρούς γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Θα έχεις τάση για παρανομίες, αλκοόλ και καταχρήσεις. Τείνεις τον τελευταίο καιρό να καταπνίγεις τον θυμό σου και σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις έντονα, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις μπερδεμένος/η και συγχυσμένος/η. Ευτυχώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις κάποια πράγματα.

Αιγόκερως
Οι στόχοι σου είναι ξεκάθαροι και σήμερα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να υλοποιηθούν και να ευδοκιμήσουν. Κατευθύνεις την δράση σου σε οτιδήποτε ομαδικό όμως κάποιες εντάσεις μοιάζουν αναπόφευκτες στην περίπτωση που προσπαθήσεις με έντονο και επιθετικό τρόπο να επιβληθείς για να δείξεις την αξία σου. Στην περίπτωση που βρεθείς ανάμεσα σε φίλους θα έχεις εγωιστικές διαθέσεις, θα είσαι εριστικός/η και μπορεί να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε σένα και κάποιον/α φίλο γι’ αυτό να είσαι εγκρατής.

Υδροχόος
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Σκορπιό στον 10ο σου στρέφει την ενέργεια και δράση σου στα κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα είναι τονισμένη η φιλοδοξία σου να διαπρέψεις και με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα προσπαθήσεις να αναγνωριστείς και να ξεχωρίσεις, μόνο φρόντισε να μην το κάνεις πατώντας «επί πτωμάτων» γιατί είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αρκετές αντιδράσεις και εντάσεις ακόμη και προϊσταμένους/ες. Ρίξε όλο το δυναμικό σου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις χωρίς να ενοχλείς κανέναν/καμία και είναι βέβαιο πως θα ξεχωρίσεις.

Ιχθύες
Σήμερα με την σύνοδο Ήλιου/Άρη θα έχεις την επιθυμία να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις και να αποκτήσεις γνώσεις γενικού ενδιαφέροντος. Θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση με την διαφορά που θα είσαι επίμονος/η και ξεροκέφαλος/η στις απόψεις σου. Αν όντως ταξιδεύσεις σήμερα ή βρίσκεσαι κάπου μακριά, πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διάφορες εντάσεις. Αν ασχολείσαι με την συγγραφή ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο λόγος σου θα είναι σκληρός και ειλικρινής αλλά απόφυγε να είσαι φανατικός/η στις απόψεις σου. astrology.gr