MY KTEO

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα άστρα ια σήμερα;


Κριός
Στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι πολύ απασχολημένη. Όχι όμως και πολύ συγκεντρωμένη. Σήμερα, εστιάζεις την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου. Πρέπει να συνεργαστείς με κάποιον, ακόμα και αν δεν το θέλεις. Καλύτερα να μην αναλωθείς στο να προσπαθείς να βρεις την καλύτερη διαδρομή. Χαλάρωσε, θα σε ωφελήσει σε αυτή τη φάση. Μην προσπαθήσεις να θέσεις προτεραιότητες σήμερα, δεν θα πετύχει. Αργότερα μέσα στην ημέρα η Σελήνη εισέρχεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, με αποτέλεσμα να έχεις ανάγκη την οικειότητα. Τα ζητήματα καρδιάς έρχονται μπροστά τώρα και προσπερνούν άλλες ανησυχίες που είχες μέχρι στιγμής.

Γράφει η αστρολόγος Λίτσα Πετρίδη

Ταύρος
Σήμερα γίνεται πιο πρακτική. Ο λόγος; Η Σελήνη ολοκληρώνει την διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Προσπάθησε να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις της ημέρας, ακόμα και αν είναι λίγο απογοητευτικές. Οι απαντήσεις σου σε τρίτους, με τους οποίους διαφωνείς, σε εκπλήσσουν και σε βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου μέσα στην ημέρα, γεγονός που κάνει τις ιδέες σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Το να μοιράζεσαι την πείρα σου ή να προσφέρεις ένα χέρι μπορεί να σε ανταμείψει.

Δίδυμοι
Η σημερινή Σελήνη σε κρατά σε ενεργή επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αναζήτησε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ενός παλιού προβλήματος που δεν λέει να λυθεί. Η διέλευση Ερμή – Χείρωνα, που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας, σε κάνει να απομονώνεσαι. Είναι καλύτερο να σκεφτείς δυο φορές πριν επικοινωνήσεις, ειδικά αν πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα. Αργότερα σήμερα, η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου, κάτι που βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σου και τις επιχειρηματικές προσπάθειές σου.

Καρκίνος
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι αφιερωμένα σε προσωπικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή δυσκολεύεσαι να περάσεις το μήνυμα που θέλεις. Ακόμα κι έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις από τις διαφορές σου με τους γύρω. Μέσα από την αλληλεπίδραση μαζί τους, θα αποκτήσεις μια πιο ισχυρή αίσθηση της θέσης και της γνώμης σου. Παρόλα αυτά η αναποφασιστικότητά σου είναι πρωταγωνίστρια σήμερα. Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου το βραδάκι, ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου και κάνοντάς σε να τα «βιώνεις» πιο δυνατά από ό,τι συνήθως.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας είσαι εντελώς αποσυνδεδεμένη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και αυτό δυσκολεύει την πρόοδό σου. Βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική, οπτική γωνία, σε σχέση με τους γύρω σου και αυτό σε απογοητεύει ελαφρώς. Την ίδια στιγμή ωστόσο το φαινόμενο αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρεις. Έχεις ανάγκη από τον δικό σου χώρο και χρόνο, προκειμένου να ανασυνταχθείς συναισθηματικά. Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο πίσω από το δικό σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Η στιγμή είναι ιδανική για να ξεκινήσεις την εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου, την οποία θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό. 

Παρθένος
Με το Ερμή να βρίσκεται σε μια προκλητική πτυχή, είναι καλύτερο να αποφύγεις να βιαστείς στο πρώτο μισό της ημέρας. Καλύτερα, παρατήρησε τα πράγματα με προσοχή. Μια συζήτηση ή μια κριτική από κάποιον τρίτο μπορεί να σε επηρεάσει και να σε βγάλει εκτός κέντρου. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί και να σε αφυπνίσει, να σε κάνει να δεις μια νέα προοπτική που δεν είχες ιδέα πως υπάρχει μέχρι τώρα. Αφιέρωσε τον χρόνο σου για να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Η σημερινή ημέρα έχει καλή ενέργεια και παρουσιάζεται εξαιρετικά παραγωγική. Αργότερα σήμερα, είσαι λιγότερο απομονωμένη καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή άνω των δυο ημερών.

Ζυγός
Στο πρώτο μισό της ημέρας, έρχεσαι αντιμέτωπη με μια εσωτερική ανησυχία. Η αποφασιστικότητα σήμερα δεν είναι το φόρτε σου. Η μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου αργότερα μέσα στην ημέρα, στρέφει την προσοχή σου στους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Με τη Σελήνη σε αρμονία με τον Κρόνο μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψεις στον «ίσιο δρόμο», σε περίπτωση που νιώθεις πως το τελευταίο διάστημα έχεις παρεκκλίνει λίγο από την πορεία σου. Το να καταβάλλεις προσπάθεια για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου μοιάζει αρκετά θεμιτό σήμερα.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας είσαι πιο εσωστρεφής. Επικεντρώνεσαι στο να φέρεις σε μια ισορροπία τα συναισθήματά σου. Είναι δύσκολο να αφεθείς και να χαλαρώσεις λίγο το μυαλό σου. Με τον Ερμή και το Χείρωνα να σχηματίζουν μια άβολη όψη, καλύτερα να αποφύγεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Επιδίωξε να αφιερώσεις χρόνο και να αφομοιώσεις καλά τι ακριβώς συμβαίνει πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος σου αργότερα σήμερα και γεμίζει σαφήνεια και διαύγεια την ημέρα.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες ή αναποφασιστικότητα. Μπορείς γρήγορα να κουραστείς από οτιδήποτε αισθάνεσαι δύσκολο ή στερείτε μαγείας και ποίησης αυτή τη στιγμή, με τον Ερμή σε πρόκληση. Η επικοινωνία γύρω σου μπορεί να είναι λίγο εγωκεντρική γενικά και όχι απαραίτητα ευαίσθητη. Μπορεί να υπάρξει κάποια ανάγκη προσαρμογής σε διακοπές και περισπασμούς. Αναζήτησε δημιουργικές λύσεις, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις σε προτεραιότητες εάν έχεις πάρα πολλές από αυτές. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο.

Αιγόκερως
Το εύρος της προσοχής σου μπορεί να είναι σύντομη το πρώτο μισό της ημέρας, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις να αναλάβεις πολλά. Αφιέρωσε αυτό το χρόνο για να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου, αλλά απέφυγε να πάρεις μεγάλες αποφάσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου θέλοντας να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις καθώς προχωρά η μέρα. Αργότερα σήμερα ευνοείται μια πιο ώριμη, ειλικρινή προσέγγιση στις συναλλαγές σου.

Υδροχόος
Η συνεχής διέλευση του δημιουργικού σου τομέα από τη Σελήνη για ένα μέρος της ημέρας, είναι καλή για παιχνίδι. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδανικό για ξεκάθαρη επικοινωνία. Μια όψη Ερμή – Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις προοπτικές σου. Το να εγκαταλείψεις μια τάση για υπερβολική σκέψη μπορεί να είναι δύσκολο , αλλά αξίζει τον κόπο. Αργότερα σήμερα, μια πιο σκόπιμη νοοτροπία ξεκινά, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου. θα μπορούσες να έχεις την παρόρμηση να βοηθήσεις ειδικά με πρακτικές εργασίες.

Ιχθύες
Είσαι περισσότερο διατεθειμένη από το συνηθισμένο να κρατάς τον εαυτό σου σχετικά απομονωμένο. Όσο εξελίσσεται η μέρα, η επιθυμία σου να μοιραστείς ή να εκφραστείς εντείνεται. Οι ψυχικές αποσυνδέσεις ή οι αμφιβολίες μπορεί λίγο να σε επιβραδύνουν, αλλά θα ωφεληθείς. Η Σελήνη ενθαρρύνει περισσότερη προσοχή στην αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την ευχαρίστηση και τον ελεύθερο χρόνο ή την ψυχαγωγία όσο η μέρα εξελίσσεται. Περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, επενδύεις συναισθηματικά στις δραστηριότητες σου. Η διοχέτευση ενέργειας σε μακροπρόθεσμα έργα που δεν έχουν άμεσα οφέλη είτε υλικά, είτε πνευματικά μπορεί να είναι χρήσιμη.tlife.gr